Nick Cave και Bon Iver γράφουν μουσική για την θρυλική Mavis Staples

Ο δίσκος της θα περιέχει πολλές σημαντικές συμμετοχές

09/01/2016 @ 20:39

Η 76-χρονη Rhythm And Blues/Soul τραγουδίστρια, ηθοποιός και ακτιβίστρια Mavis Staples​ πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο δίσκο μέσα στο 2016, ο οποίος θα περιέχει πολλές και σημαντικές συμμετοχές.

Το άλμπουμ θα ονομάζεται "Livin' On A High Note" και θα έχει τραγούδια που έχουν γραφτεί, μεταξύ άλλων, από τον Nick Cave, τον Justin Vernon (Bon Iver) και τον Aloe Blacc. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου και θα περιέχει 12 τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για τη θρυλική φιγούρα της gospel. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι, επίσης, οι Tune Yards, Benjamin Booker, Ben Harper και Neko Case.

Προς το παρόν, δόθηκε στη δημοσιότητα το κομμάτι "High Note", γραμμένο από την Americana singer/songwriter Valerie June. Μπορείτε να το ακούσετε μέσω SoundCloud.

«Ζήτησα από τους συνθέτες ευχάριστα τραγούδια. Θέλω να αφήσω κάτι που να φτιάχνει τη διάθεση του κόσμου. Έχω ασχοληθεί τόσο με το να κάνω τους ανθρώπους να κλαίνε, όχι από λύπη, αλλά επειδή αφηγούμαι ένα κομμάτι της ιστορίας που μας ρίχνει, οπότε θέλω κάτι για να μας ανεβάσει τώρα.»

Δείτε παρακάτω το tracklist του δίσκου καθώς και τους συνθέτες των κομματιών:

'Take Us Back' (Benjamin Booker)
'Love And Trust' (Ben Harper)
'If It’s A Light' (The Head and the Heart)
'Action' (tUnE-yArds)
'High Note' (Valerie June)
'Don’t Cry' (M. Ward)
'Tomorrow' (Aloe Blacc/John Batiste)
'Dedicated' (Justin Vernon/M.Ward)
'History Now' (Neko Case)
'One Love' (Son Little)
'Jesus Lay Down Beside Me' (Nick Cave)
'MLK Song' (M. Ward / Martin Luther King)

  • SHARE
  • TWEET