Νέος τραγουδιστής για τους InnerWish

26/02/2013 @ 11:51
Οι Έλληνες metallers InnerWish ανακοίνωσαν την προσθήκη στις τάξεις τους του Γιώργου Εικοσιπεντάκη, ο οποίος παίρνει τη θέση του Μπάμπη Αλεξανδρόπουλου πίσω από το μικρόφωνο.

Ο Εικοσιπεντάκης είχε διατελέσει τραγουδιστής των Fragile Vastness στον δίσκο "A Tribute To Life".

Η μπάντα έκανε την αποκάλυψη μέσω μίας ανακοίνωσης, η οποία παρατίθεται αυτούσια παρακάτω:

«Γεια σας! Ήταν μία πολυάσχολη, αλλά δημιουργική περίοδος στο στρατόπεδο των InnerWish και ήρθε επιτέλους η ώρα για λίγη ενημέρωση.

Επιτέλους, η αναζήτηση για τον νέο μας τραγουδιστή, μετά την περσινή αποχώρηση του Μπάμπη Αλεξανδρόπουλου, έφτασε στο τέλος της.

Είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι και περήφανοι που σας ανακοινώνουμε ότι ο Γιώργος Εικοσιπεντάκης θα είναι η φωνή των InnerWish από εδώ και στο εξής!

Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος τραγουδιστής και ταιριάζει απόλυτα τόσο με το παρελθόν, όσο και με τα μελλοντικά σχέδια της μπάντας.

Η πρώτη μας εμφάνιση με τον Γιώργο θα είναι στο Metal From Hellas Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Gagarin 205 Live Music Space στην Αθήνα.

Πριν από αυτό όμως, θα μπορέσετε να ακούσετε δύο διασκευές που κάναμε, οι οποίες σηματοδοτούν τις πρώτες ηχογραφήσεις με τον Γιώργο στα φωνητικά και τον Φραγκίσκο Σαμοΐλη στα drums. Η πρώτη είναι στο κλασικό κομμάτι των Warlord, "Black Mass", η οποία θα συμπεριλαμβάνεται στην κυκλοφορία "Sons Of A Dream - A Tribute To Warlord", και η δεύτερη στο έπος των Black Sabbath, "Neon Knights", για το tribute CD που θα κυκλοφορήσει από το Metal Hammer της Ελλάδας.

Εκτός όλων αυτών, δουλεύουμε πάνω σε κομμάτια για το επόμενο studio άλμπουμ μας. Μερικά ήδη διαμορφώνονται και θα ανακοινωθούν περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι InnerWish επιστρέφουν και τα καλύτερα έρχονται! The desires are burning more than ever!»

Το τωρινό lineup της μπάντας έχει ως εξής:

George Eikosipentakis: Vocals
Thimios Krikos: Guitar
Manolis Tsigkos: Guitar
Antonis Mazarakis: Bass
George Georgiou: Keys
Fragiskos Samoilis: Drums

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET