Νέο single για την Imelda May

04/02/2011 @ 10:04
Πολυάσχολη ήταν μέσα στο 2010 η Imelda May. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς περιοδεύοντας στην Ευρώπη μαζί με τον Meat Loaf για το άλμπουμ της, "Mayhem", ενώ ηχογράφησε και ένα τραγούδι στις ΗΠΑ με τον Lou Reed.

Η Ιρλανδή May, που απέσπασε και το βραβείο Meteor Award στην πατρίδα της για την κατηγορία «Καλύτερη Τραγουδίστρια του 2009», απόλαυσε τις ζωντανές εκτελέσεις των τραγουδιών του "Mayhem" μαζί με τον σύζυγό της, Darren Higham, ο οποίος είναι και ο κιθαρίστας στην μπάντα της.

Όπως δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, «Ανυπομονούσα να κυκλοφορήσει το άλμπουμ για να συμπεριλάβω το καινούριο υλικό στις συναυλίες μου. Κάναμε μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία και ευχαριστήθηκα να ταξιδεύω με το tour bus και να παίζω συναυλίες με τα παιδιά. Επίσης, ηχογράφησα ένα ντουέτο με τον Lou Reed. Ταξίδεψα στις ΗΠΑ για τέσσερις μόνο ώρες και ο παραγωγός μου, Tony Visconti, άκουσε το τραγούδι μου, το έδωσε στον Lou Reed και εκείνος είπε ότι θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει, οπότε ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία».

Το νέο single της May, "Inside Out", είναι ένα remix από τον DJ Blue Jay Gonzalez. «Έγραψα το τραγούδι για το single για το σύζυγό μου, όμως με μισεί όταν το λέω αυτό γιατί ντρέπεται. Η αυθεντική εκτέλεση είχε μία αίσθηση Νέας Ορλεάνης, αλλά το remix έχει Latin αίσθηση. Μιλάει για το να είσαι συνεπαρμένος με κάποιον, είτε αυτός είναι ο φίλος σου, ένα κορίτσι, ένα μωρό ή ένα σκυλί».

  • SHARE
  • TWEET