Video για την συνεργασία της Imelda May με τον Noel Gallagher και τον Ronnie Wood

Το "Just One Kiss" θα περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο της Ιρλανδής

01/02/2021 @ 21:50

Ο νέος δίσκος της Imelda May θα φέρει τον τίτλο "11 Past The Hour", με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για την 23 Απριλίου.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το video clip για το κομμάτι "Just One Kiss", ένα ντουέτο της Ιρλανδής με τον Noel Gallagher και την συμμετοχή του κιθαρίστα των Rolling Stones, Ronnie Wood.

O έκτος δίσκος της May διαδέχεται το "Life Love Flesh Blood" του 2017 και θα περιλαμβάνει ακόμη συμμετοχές των  Miles Kane, Gina Martin και Dr Shola Mos-Shogbamimu.

«Γράφω πάντα με νόημα και από την καρδιά μου, καθώς αυτή είναι η αιτία που γράφω, για να συνδεθώ με τη δική μου ιστορία σε κάθε συγκεκριμένη στιγμή και ελπίζω, επομένως, να συνδεθώ με άλλους κατά τη διάρκεια της δικής τους, ακόμα κι αν είναι για λίγο» δηλώνει σχετικά η Ιρλανδή τραγουδοποιός και συνεχίζει:

«Θα ήθελα να σκεφτώ ότι μπορώ να βάλω σε λέξεις και μουσική αυτό που όλοι αισθανόμαστε μερικές φορές. Όλοι γελάμε, τραγουδάμε, αγαπάμε, κλαίμε, χορεύουμε, φιλάμε, φροντίζουμε. Όλοι βιώνουμε πόθο, θυμό, χαρά, ανησυχία, θλίψη και ελπίδα.

Μερικές φορές μένουμε σιωπηλοί και τα κρατάμε όλα και μερικές φορές χορεύουμε και τα ρίχνουμε όλα στον αέρα με εγκατάλειψη, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι είμαστε σε αυτήν τη ζωή μαζί. Κάθε τραγούδι είναι μια στιγμή στη ζωή μου. Κάθε ζωή είναι μια στιγμή στο χρόνο. Κάθε λεπτό μετράει.»

  • SHARE
  • TWEET