Νέο DVD / Blu-Ray από τον Paul McCartney

26/09/2012 @ 11:00
Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Paul McCartney κυκλοφόρησε το "Kisses On The Bottom", μία jazzy συλλογή από τραγούδια και στοιχεία που επηρέασαν το πρώην σκαθάρι όταν ήταν ακόμη παιδί.

Για την προώθηση αυτής της κυκλοφορίας, ο McCartney έδωσε μία συναυλία στα Capitol Studios του Los Angeles, η οποία μεταδόθηκε μέσω streaming παγκοσμίως.

H συγκεκριμένη εμφάνιση θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου σε DVD και Blu-ray.

Στο "Live Kisses" ακούμε το άλμπουμ παιγμένο ολόκληρο και με την κανονική του σειρά, με δύο μόνο εξαιρέσεις. Το κομμάτι "The Inch Worm" έχει κοπεί από την τελική επεξεργασία του DVD και τα τραγούδια "The Glory Of Love" και "More I Cannot Wish You" έχουν αλλάξει σειρά μεταξύ τους.

Η Diana Krall και η μπάντα της στηρίζουν τον McCartney καθ' όλη τη διάρκεια του show, ενώ ο Joe Walsh των The Eagles κάνει μία εμφάνιση παίζοντας το σόλο της κιθάρας του "My Valentine" του Eric Clapton.

Σαν bonus στο "Live Kisses" υπάρχει το "My Valentine Video", με πρωταγωνιστές τον Johnny Depp και τη Natalie Portman, δύο φωτογραφήσεις από το "Kisses On The Bottom" και συνεντεύξεις με τον  McCartney και τον παραγωγό του άλμπουμ, Tommy LiPuma. Το πακέτο αυτό θα γίνει διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή και θα περιέχει ένα βιβλίο 40 σελίδων.

  • SHARE
  • TWEET