Νέα video από Mastodon, Threshold, Devil You Know και Epica

Live video από Mastodon, video clip από Threshold, Devil You Know και Epica

30/10/2014 @ 23:03
Το "The Motherload" είναι μάλλον το πιο δημοφιλές τραγούδι από τον φετινό δίσκο των Mastodon, "Once More 'Round The Sun", οπότε λογικά οι Αμερικανοί δεν χάνουν ευκαιρία να το παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό.

Η τελευταία τηλεοπτική εκτέλεση του κομματιού έλαβε χώρα στο πλατό του David Letterman, με την αφάνα του κιθαρίστα Brent Hinds να εντυπωσιάζει πάντως περισσότερο από την απόδοση της μπάντας.



Οι Threshold κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο μήνα το δέκατο studio άλμπουμ της καριέρας τους με τίτλο "For The Journey" και πλέον δίνουν στην δημοσιότητα το video clip του "Unforgiven".

Εκτός από την κριτική του δίσκου, στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε και την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κιθαρίστας της μπάντας, Karl Groom.



Οι Devil You Know κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο που μας πέρασε το ντεμπούτο τους άλμπουμ και διαθέτουν μέσω του καναλιού της Nuclear Blast το video clip του κομματιού "It's Over".

Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο τραγουδιστής της μπάντας, και πρώην τραγουδιστής των Killswitch Engage, Howard Jones, στα πλαίσια της κυκλοφορίας του "The Beauty Of Destruction".



Νέο video clip έχουν και οι Epica. Αφορά το κομμάτι "Victims Of Contingency", το οποίο περιλαμβάνεται στο τελευταίο studio άλμπουμ της μπάντας, "The Quantum Enigma".

Τόσο η κριτική του δίσκου, όσο και η συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Καταπίδη η Simone Simons βρίσκονται από τον περασμένο Απρίλιο στις ηλεκτρονικές μας σελίδες.
  • SHARE
  • TWEET