Να παίξουν οι Bolt Thrower στο Wacken Open Air festival ή όχι; Εσύ αποφασίζεις!

08/11/2007 @ 06:21
Οι Βρετανοί Bolt Thrower δημοσίευσαν στο site τους το εξής μήνυμα: «Όπως θα ξέρετε, στους Bolt Thrower δεν αρέσει να παίζουν σε φεστιβάλ, όμως αφού πολλοί από εσάς θέλετε να μας δείτε να παίζουμε, προσπαθούμε να είμαστε σε τουλάχιστον ένα φεστιβάλ το χρόνο. Δεχτήκαμε πολλές προσφορές και τώρα έχουμε να διαλέξουμε σε ποιο φεστιβάλ θα παίξουμε το επόμενο καλοκαίρι, κάτι στο οποίο θα μας βοηθήσετε εσείς».



«Μιας και οι Bolt Thrower δεν παίρνουν τις αποφάσεις τους με βάση τα λεφτά, η αμοιβή δεν έχει καμία διαφορά είτε παίζουμε για 1.000 άτομα είτε για 100.000. Ο μόνος όρος είναι να έχουμε το merchandise μας και τα meet and greet χωρίς περιορισμούς στις τιμές.

Το Wacken Open Air μας ρώτησε αν θέλουμε να παίξουμε εκεί το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι το οποίο θα συνέπιπτε με το κενό που θα έχουμε από τις προγραμματισμένες ηχογραφήσεις μας. Πολλοί μας έχετε ζητήσει να παίξουμε εκεί. Όπως και πολλοί μας έχετε ζητήσει για διάφορους λίγους να μην το κάνουμε. Τώρα θέλουμε να μας βοηθήσετε παίρνοντας μέρος στο εξής poll: Θα θέλατε να δείτε τους Bolt Thrower να παίζουν στο Wacken; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε την άποψή σας, οπότε σας παρακαλούμε ψηφίστε εδώ: http://boltthrower.com/poll/polls.php».
  • SHARE
  • TWEET