Μήνυμα ...αγάπης και φιλανθρωπίας από τον Dave Mustaine

15/01/2013 @ 12:20
O ιθύνοντας νους των Megadeth, Dave Mustaine, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook...

«Ξέκλεψα λίγο χρόνο για να σας ευχαριστήσω για την τρομερή σας υποστήριξη. Ξέρω ότι μπορεί να μη με συμπαθείτε όλοι, αλλά δεν πειράζει. Αυτό το μήνυμα θα σας περιμένει για όταν αλλάξει η γνώμη σας για το πρόσωπό μου/το συγκρότημά μου. Μέχρι τότε θέλω απλά να σας ευχαριστήσω όλους για αυτά που κάνετε για μένα, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνετε. Βλέπετε, παρά τα λάθη μου, θέλω να ζήσω διαφορετικά και μέρος αυτού ήταν το να βρω κάτι στο οποίο να πιστεύω.

Ένα από τα πράγματα που έκανα απ’ όταν άρχισε αυτή η μεταμόρφωση ήταν να βοηθάω χήρες, ορφανά και άστεγους. Αυτό έγινε χάρη σε σας...

Τώρα, μου δόθηκε η δυνατότητα να χρηματοδοτήσω ένα μέρος που προσφέρει συσσίτια στην Αϊτή. Όταν ξεκινήσει (πολύ σύντομα), θα ταΐζει μέχρι 8.000 άτομα που το έχουν ανάγκη ανά ημέρα.

Είμαι πολύ ευγνώμων και σας αγαπώ όλους πάρα πολύ (ακόμα και εσάς που είστε εναντίον μου). Έτσι, ακόμα και όταν με κακολογούν ή δολοφονούν την προσωπικότητά μου, θα βρίσκω παρηγοριά ότι μαζί με αυτά, υπάρχουν 8.000 άτομα στα οποία σερβίρεται ένα υγιεινό γεύμα αγάπης κάθε μέρα και στα οποία παρέχεται ψυχική φροντίδα.

Για ακόμη μια φορά να πω ότι σας ευχαριστώ πάρα πολύ.»
  • SHARE
  • TWEET