Μέλη των Soundgarden, Pearl Jam και Queens Of The Stone Age σε νέο super group

Τις αποκαλύψεις έκανε ο Dimitri Coats των Off! μιλώντας στο Billboard

12/06/2014 @ 10:24
Ένα ακόμη super group βρίσκεται προ των πυλών, καθώς όπως φαίνεται τις δυνάμεις τους σε ένα νέο σχήμα ενώνουν ο μπασίστας των Soundgarden, Ben Shepherd, ο drummer των Soundgarden και των Pearl Jam, Matt Cameron, ο κιθαρίστας των Off!, Dimitri Coats, και ο πολυοργανίστας Alain Johannes (πρώην Queens Of The Stone Age).

Την δημιουργία του -χωρίς όνομα ακόμη- συγκροτήματος αποκάλυψε ο Coats μιλώντας στο Billboard. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι σχετικές επαφές έγιναν μέσω Facebook, ενώ η αρχική ιδέα των Shepherd, Cameron και Johannes ανάγεται στο 2008.

Όσον αφορά το ύφος της μουσικής, ο Coats αναφέρει τα εξής: «Είναι λίγο πιο χαλαρό απ' ότι περίμενα, με την καλή έννοια όμως. Υπάρχουν heavy και bluesy στιγμές, όπως επίσης και αρκετό πολύ όμορφο υλικό. Είναι σαν τους Soundgarden εποχής "Superunknown", σε συνδυασμό με τον «Stevie Wonder αέρα» του Alains (Johannes).»

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το πότε πρόκειται να ξεκινήσουν ηχογραφήσεις, καθώς Shepherd, Cameron και Coats έχουν συναυλιακές υποχρεώσεις με τους Soundgarden, τους Pearl Jam και τους Off! αντίστοιχα.
  • SHARE
  • TWEET