Λεπτομέρειες για το box set του "Quadrophenia" των The Who

05/09/2011 @ 10:03
Στις 14 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα πολύ ιδιαίτερο box set του "Quadrophenia" των The Who, το οποίο έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Pete Townshend, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

H δουλειά αυτή θα περιέχει τέσσερα CD, ένα DVD και ένα single-βινύλιο 7 ιντσών. Τα δύο πρώτα CD θα περιέχουν το κλασικό άλμπουμ με νέα παραγωγή και τα δύο επόμενα demo και άλλο υλικό που δε μπήκε στην τελική έκδοση. Στο DVD θα υπάρχουν οκτώ τραγούδια, ειδικά επεξεργασμένα για surround ήχο, και επιπλέον στο box set θα διατίθεται ένα βιβλίο εκατό σελίδων, με εκτενή ανάλυση από τον Townshend.

Σε δηλώσεις του, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος αναφέρθηκε στην κυκλοφορία: «Έχει φτάσει η ώρα για εμένα και την ομάδα μου να τιμήσουμε το "Quadrophenia" με ένα προσεκτικά παρουσιασμένο πακέτο, που αποδεικνύει τον αντίκτυπο που ο surround ήχος (Quadraphonic = τετραφωνικός) θα είχε στη μουσική. Έπρεπε να ασχοληθώ ξανά και να βελτιώσω τη μίξη του βινυλίου, καθώς και να συγκεντρώσω και να φροντίσω τα demo μου. Προσπαθώ να ρίξω λίγο φως στον τρόπο με τον οποίο το "Quadrophenia" κυκλοφόρησε και πώς αυτό επηρεάστηκε από γεγονότα στη ζωή μου το 1970 και το 1971, όταν έγραψα τους πρώτους στίχους για κάποια από τα τραγούδια που έφτασαν μέχρι την τελική κυκλοφορία».
  • SHARE
  • TWEET