Δεν κατάφερε να αποφυλακιστεί ο Randy Blythe (Lamb Of God)

10/07/2012 @ 11:04
Παρόλο που η μπάντα πλήρωσε τα 200.000 δολάρια εγγύηση για την αποφυλάκιση του frontman των Lamb Of God, Randy Blythe, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ο Blythe παραμένει πίσω από τα κάγκελα στις φυλακές της Πράγας.

Αν και καταβλήθηκαν τα 200.000 δολάρια, η αποφυλάκιση δεν γίνεται αυτόματα. Μπορεί να γίνει ένσταση κατά της απελευθέρωσής του, κάτι που συνέβη και στην εν λόγω περίπτωση. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό για πόσο ακόμα θα βρίσκεται στη φυλακή. Αν καταδικαστεί για φόνο εξ' αμελείας η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δέκα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, ο Willie Adler, ο κιθαρίστας της μπάντας, έκανε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό, αλλά και την ενέργεια της μπάντας να μαζέψει λεφτά από τους οπαδούς για να βοηθήσουν τον Blythe:

«Δεν πρόκειται για φιλανθρωπία, ούτε βέβαια απαιτούμε λεφτά από κανέναν. Δεχθήκαμε δεκάδες ερωτήσεις από οπαδούς σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Το άνοιγμα του συγκεκριμένου λογαριασμού ήταν άμεση απάντηση σε αυτό ακριβώς. Δεν πρόκειται να βγάλουμε δεκάρα από το όλο θέμα. Είναι ο αδερφός μου και ο αδερφός σας - και το πιο σημαντικό είναι ότι κατηγορείται άδικα.»
  • SHARE
  • TWEET