Lana Del Rey, Allah-Las και Lisa Mitchel στις 19 Ιουλίου στο Rockwave

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τιμές και προπώληση εισιτηρίων

22/03/2016 @ 15:15

Τρίτη 19 Ιουλίου. TerraVibe Park!

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας υποδέχεται ξανά την Lana Del Rey δίνοντας άρωμα γυναίκας στο φεστιβαλικό καλοκαίρι του 2016, που θα κινείται σε Rockwave ρυθμούς! Ίσως το πιο ενδιαφέρον μουσικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, θα βρεθεί στην Ελλάδα, για να δώσει ένα μοναδικό headline show στο πλαίσιο του Rockwave Festival!

Ιέρεια της Hip, έτσι χαρακτήρισαν πολύ την Lana Del Rey, η οποία συστήθηκε στον περισσότερο κόσμο, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και ένα στεφάνι πλεγμένο με λουλούδια, τραγουδώντας μας πως γεννήθηκε για να πεθάνει (video clip του Born to Die). Λίγο αργότερα ήρθε το clip του "Video Games" και όλοι πλέον ξεκίνησαν να μιλούν για το φαινόμενο Lana Del Rey, την νέα βασίλισσα των social media!

Με ένα προκλητικό καλλιτεχνικό προφίλ που ανέφερε σαν επιρροές της την Britney Spears και τον Kurt Cobain και την ίδια να αυτοσυστήνεται σαν "gangsta" Nancy Sinatra τα φώτα της δημοσιότητας πέσανε πάνω της και η μουσική βιομηχανία υποκλίθηκε μπρος της, καθώς αναζητούσε εναγωνίως  ένα pop είδωλο που δεν ήταν pop!

Mε 4 δίσκους που μονοπωλούν μουσικά βραβεία και υποψηφιότητες και τον πιο πρόσφατο εξ’ αυτών Honeymoon να ικανοποιεί το fan base της που αριθμεί χιλιάδες ανά τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα, για την οποία τρέφει μεγάλη αγάπη η Lana De Rey.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου επιστρέφει στο TerraVibe και το Rockwave Festival!

Allah-Las

Στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 2008 σχηματίστηκαν οι Allah-Las ξεκινώντας το μουσικό τους ταξίδι.

Οι Matthew Correia, Spencer Dunham, Miles Michaud & Pedrum Siadatrian γνωρίστηκαν, ενώ δούλευαν, στο θρυλικό δισκάδικο Amoeba στην Sunset Boulevard προβάροντας τα πρώτα τους τραγούδια στην γειτονιά τους. Ο χρόνος πέρασε και μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου τους το 2012 ακολούθησε το 2014 το album "Worship the Sun" με τους Allah-Las να μας σερβίρουν την ιδιαίτερη μουσικής τους, ένα κράμα folk καταβολών, garaze ήχων και vintage pop αισθητικής.

To "Tell me, what’s on your mind" έγινε το σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος, απογειώνοντας την καριέρα τους, δημιουργώντας παράλληλα μια σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, θα ξανασυναντηθούν στο TerraVibe για λογαριασμό του Rockwave Festival!

Lisa Mitchell

H Αυστραλή ερμηνεύτρια Lisa Mitchell, είναι ίσως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών που ξεπήδησαν τα τελευταία χρόνια από την μακρινή ήπειρο με την καριέρα της να μην περιορίζεται στα όρια αυτής. Την Τρίτη 19 Ιουλίου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Rockwave Festival!

Σε ηλικία μόλις 19 ετών κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο υπό τον τίτλο "Wonder" με τον Neopolitan Dreams να γίνεται αμέσως το πλέον αναγνωρίσιμο τραγούδι της. Ακολούθησε η κυκλοφορία του "Bless this mess" για να αποδείξει πως η Lisa Mitchell θα απασχολήσει τα μουσικά δρώμενα για πολλά χρόνια ακόμη.

Ιndie, pop, folk, τα τραγούδια έχουν χαρακτήρα και εκείνη μια υπέροχη φωνή για να ντύσει τις μελωδίες που σκαρώνει στην κιθάρα της.

Περισσότερα την Τρίτη 19 Ιουλίου στην σκηνή του TerraVibe για το Rockwave Festival!

21 years... and the star still shining

Το Rockwave Festival είναι μουσική, χορός, headbanging, air-guitar, ενισχυτές, μικρόφωνα, ιδρώτας, γέλια, φιλιά, αγόρια, κορίτσια, χρώματα, ποτά, γρασίδι, μα πάνω από όλα οι στιγμές και οι αναμνήσεις των fans!

Περιμένουμε λοιπόν να μοιραστούμε πολλές νέες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις στο Rockwave Festival 2016!

More to see: youtube.com/watch?v=hFIsfCWdar8

An #exceptional place
A #special event
An #extraordinary experience
Another #beautiful #Rockwave #summer #is coming

Μείνετε συντονισμένοι στις ιστοσελίδες: didimusic.gr, rockwavefestival.gr, καθώς και στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 36€
Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 39€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 42€
Τα εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης, μπροστά στη σκηνή (Golden Standing Tickets) θα κοστίζουν 60€
Τα V.I.P. εισιτήρια θα κοστίζουν 60€ (Με κάθε V.I.P. εισιτήριο θα δίνεται μια αφίσα της συναυλίας και ένα συλλεκτικό πάσο, το οποίο θα παραλαμβάνεται στο TerraVibe την ημέρα του show)
(Με την αγορά τριών V.I.P. εισιτηρίων, θα δίνεται και ένα V.I.P. Parking Pass)

Ταμείο: Τα εισιτήρια γενικής εισόδου θα κοστίζουν 45€
Τα εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης, μπροστά στη σκηνή (Golden Standing Tickets) θα κοστίζουν 60€
Τα V.I.P. εισιτήρια θα κοστίζουν 60€

H προπώληση αρχίζει την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET