Νέο album και νέο μέλος για τους Destruction

19/11/2010 @ 10:32
Το νέο τους album πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι παλαίμαχοι Γερμανοί thrashers Destruction στις 28 Φεβρουαρίου του ερχόμενου έτους. Το "Day Of Reckoning" θα είναι διαθέσιμο, μέσω της εταιρείας Nuclear Blast, σε περιορισμένη slipcase έκδοση, απλό cd και βινύλιο.

Ο μπασίστας και τραγουδιστής της μπάντας, Marcel "Schmier" Schirmer, σχολίασε: «Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε το κλασικό θέμα με τον χασάπη στο εξώφυλλο, επειδή το album απαιτούσε μία μοχθηρή εμφάνιση με σύμβολα που να εκφράζουν τον ισχυρό του τίτλο με τον πιο έντονο και απλό τρόπο. Η ιστορία θα συνεχίζεται στο πλήρες εξώφυλλο και το booklet. Ο Gyula είναι ένας φανταστικός Ούγγρος καλλιτέχνης και οπαδός του metal και μας βοήθησε πολύ στο να πετύχουμε αυτό που θέλαμε με το concept. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε μαζί του, εικονογράφησε όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες μας. Όπως και η μπάντα, αναπνέει, ζει και κατανοεί απόλυτα το concept ενός κοινωνικά επικριτικού συγκροτήματος, όπως είναι οι Destruction».

Το "Day Of Reckoning" θα αποτελέσει τον πρώτο δίσκο των Destruction με τον καινούριο τους drummer, Vaaver.

«Ο νέος τύπος που έχουμε στα τύμπανα, ο Vaaver, δέχθηκε μία πρόκληση με το πρώτο του album μαζί μας: κανένα album των Destruction μέχρι σήμερα δεν έχει τόσο γρήγορη και τρελή δίκαση και γεμίσματα στα drums όπως το "Day Of Reckoning". Αυτό είναι σίγουρο!».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το track listing της περιορισμένης έκδοσης του album:

01. The Price
02. Hate Is My Fuel
03. Armageddonizer
04. Devil’s Advocate
05. Day Of Reckoning
06. Sorcerer Of Black Magic
07. Misfit
08. The Demon Is God
09. Church Of Disgust
10. Destroyer Or Creator
11. Sheep Of The Regime
12. Stand Up And Shout (limited edition bonus track)
  • SHARE
  • TWEET