Lacey Sturm: «Γι' αυτό έφυγα από τους Flyleaf»

Η 33-χρονη τραγουδίστρια έγραψε βιβλίο για την μετάβαση από το «δράμα στη ζωή»

10/09/2014 @ 10:19
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lacey Sturm αποχώρησε από τους Flyleaf το 2012 και αντικαταστάθηκε αμέσως από την Kristen May (θυμηθείτε εδώ.

Και ενώ και τότε εξήγησε πως η οικογένεια αλλά και ο θάνατος ανθρώπου της μπάντας την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σκέφτηκε πως ακόμα καλύτερο θα ήταν να γράψει ένα βιβλίο ή καλύτερα τα απομνημονεύματά της με τίτλο "The Reason: How I Discovered A Life Worth Living".

Περιληπτικά και επιγραμματικά, η Sturm εξηγεί πως μετά το γάμο και ειδικά με την εγκυμοσύνη της άλλαξε τις προτεραιότητές της και βρήκε τον Θεό. Μαζί με τον θάνατο του μηχανικού ήχου της μπάντας, κατάλαβε πως η ζωή είναι πολύ μικρή. «Ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από το συγκρότημα αλλά είμαι ευγνώμων που το έκανα».

Το βιβλίο προλογίζει ο Head των Korn, ο οποίος ονομάζει την Sturm «πριγκίπισσα του hard rock, η οποία ρώτησε τον εαυτό της σκληρές ερωτήσεις για το νόημα της ζωής. Η ιστορία της είναι συγκλονιστική, η μεταμόρφωσή της το ίδιο. Αν διαβάσετε το βιβλίο μπορεί να αλλάξει και τη δική σας ζωή».

Η Lacey Sturm είναι πλέον σόλο καλλιτέχνης και ομιλήτρια για την «Billy Graham Evangelistic Association» και σε μερικές ακόμα εκκλησιαστικές και μη ομάδες.
  • SHARE
  • TWEET