Ξεκίνησαν να δουλεύουν για το τέταρτο album τους οι Shinedown

26/08/2011 @ 10:08
Οι Shinedown έχουν πιάσει ήδη δουλειά για το τέταρτο studio άλμπουμ τους.

Το επιτυχημένο συγκρότημα συνεργάζεται με τον πολύ γνωστό παραγωγό Rob Cavallo, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με διάσημα ονόματα, όπως ο Kid Rock και οι Green Day. Είναι η δεύτερη φορά που οι δύο πλευρές συνεργάζονται, μετά το πολυπλατινένιο "The Sound Of Madness".

«Είμαστε υπερευτυχείς που συνεργαζόμαστε ξανά με τον σπουδαίο Rob Cavallo», δήλωσε ο frontman του συγκροτήματος, Brent Smith. «Μας εμπνέει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το να πούμε ότι είμαστε φοβερά ενθουσιασμένοι για τη δουλειά αυτή θα ήταν σχεδόν υποτιμητικό για ό,τι νιώθουμε! Ετοιμαστείτε, έρχεται κάτι πολύ δυνατό!».

Από την πλευρά του, ο Rob Cavallo σχολίασε: «Ένα από τα πράγματα που διαφοροποιεί τους Shinedown από τις περισσότερες rock μπάντες είναι η μοναδική συνθετική τους ικανότητα. Υπάρχει ειλικρίνεια και πάθος και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αφότου δούλεψα μαζί τους στο "The Sound Of Madness", ήξερα ότι θα τα καταφέρουν, αλλά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου με τα τραγούδια που έριξαν στο τραπέζι αυτή τη φορά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κιθαρίστας των Shinedown, Zach Myers, στο Rocking.gr, λίγους μήνες πριν.
  • SHARE
  • TWEET