Κοινή ελληνική περιοδεία Gus G και Uli Jon Roth

Θα συμμετέχουν Jorn Lande και Mats Leven

18/01/2014 @ 15:15
Σύμφωνα με την σχετική αφίσα που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Gus G στο facebook, τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί η κοινή ελληνική περιοδεία του Έλληνα κιθαρίστα και του Uli Jon Roth, "Unity I", με τη συμμετοχή των τραγουδιστών Jorn Lande και Mats Leven.

Υπενθυμίζουμε πως η κυκλοφορία του προσωπικού άλμπουμ του Gus G με τίτλο "I Am The Fire" είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου, με το πρώτο δείγμα και τα ονόματα των συμμετεχόντων να έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.

Περισσότερα όσον αφορά στις εμφανίσεις των δύο σπουδαίων κιθαριστών παρέχονται μέσω του αντίστοιχου facebook event που δημιουργήθηκε από το -υπεύθυνο για τη διοργάνωση της περιοδείας- Evolution TV Show.

Αναμένεται λοιπόν να ακουστούν τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία του Uli Jon Roth και τις δουλειές του με τους Scorpions, κομμάτια από τον επερχόμενο προσωπικό δίσκο του Gus G, των Black Sabbath και του Ozzy Osbourne, καθώς και τζαμαρίσματα από τους δύο κιθαρίστες.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους μουσικούς που θα συμμετέχουν, εκτός από τους Jorn Lande (Masterplan, Ark, Avantasia) και Mats Leven (Candlemass, Krux), αναφέρεται και το όνομα του μπασίστα Ule W. Ritgen, συνεργάτη του Roth από την εποχή των Electric Sun.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς ημερομηνίες και τους σταθμούς της περιοδείας "Unity I" αναμένεται να ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.
  • SHARE
  • TWEET