Kingdragon: Το νέο δημιούργημα του George Aspiotis

26/06/2006 @ 08:24
Οι Kingdragon είναι το νέο melodic metal / hard rock συγκρότημα και δημιούργημα του George Aspiotis, πρώην κιμπορντίστα των Spitfire, των Nightfall και των Raw Silk (vocals, keyboards), που μετά από τη 16χρονη παρουσία του στη hard & heavy σκηνή, αποφάσισε να ξαναμπεί στο studio και να αναλάβει και τη θέση του τραγουδιστή σε αυτό το νέο project.

Οι μουσικές ανησυχίες των Kingdragon αλλά και η επιτακτική ανάγκη για κάτι καινούριο έδωσαν το έναυσμα για τη δημιουργία του πρώτου μελωδικού promo cd album τους με τίτλο "Fire In The Sky". Τα 7 νέα tracks, στα οποία υπογράφουν μουσική ο George Aspiotis σε στίχους του Mike G. (Snowblind), αλλά και η «διασκευή έκπληξη» θα περιέχονται στο ντεμπούτο cd album που ετοιμάζει το group.

Την παρέα των Kingdragon συμπληρώνουν οι Kaskaba Billy (drums), Anastasi F. (guitars), Zarkos M. (ex-Raw Silk, guitars) και Fakino N. (bass).

Η κυκλοφορία του cd album αναμένεται πριν το Χειμώνα. Περισσότερα νέα και φωτό της μπάντας σε λίγες ημέρες στο επίσημο site www.kingdragon.gr.

@ Rock Detector Dot Com
rockdetector.com/artist,66499.sm

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET