Κέρδισε πρόσκληση και βινύλιο για τη συναυλία των Cyanna στην Αθήνα!

27/05/2013 @ 11:07
Cyanna
"The Undressed" EP Season Finale Live
Παρασκευή 31 Μαΐου
Six D.O.G.S.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, οι Cyanna ανεβαίνουν στη σκηνή του Six D.O.G.S. - εκεί που παρουσιάστηκε η πρώτη ανεξάρτητη παραγωγή τους πριν έναν χρόνο- για να γιορτάσουν το κλείσιμο του EP "The Undressed" αλλά και την αρχή της δημιουργικής διαδικασίας για τo επόμενό τους άλμπουμ. Μία βραδιά - Season Finale, όπου θα ακουστούν τραγούδια από όλη τη δισκογραφία των Cyanna, από το πρόσφατο EP τους αλλά και το επερχόμενο άλμπουμ, για πρώτη φορά. Μετά το live θα ακολουθήσει DJ set, από τον νέο μουσικό παραγωγό Som Tawyer.

Το EP "The Undressed" σηματοδότησε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη μέχρι τώρα πορεία των Cyanna, ως η πρώτη ανεξάρτητη παραγωγή της μπάντας που κυκλοφόρησε στο δικό τους label και μόνο σε βινύλιο. Δίνοντας μορφή σε έναν πιο οργανικό ήχο με έντονους πειραματισμούς και φολκ στοιχεία και πάντα πιστό στη rock 'n' roll αισθητική, τo EP έλαβε πολύ θετικές κριτικές τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό, όπως αυτή του Stephen Holt, frontman των Inspiral Carpets, ο οποίος τους εκθείασε στο Twitter.

Με άξονα την ατμόσφαιρα του EP "The Undressed", οι Cyanna μπαίνουν στο studio ξανά και συνεχίζουν ακάθεκτοι για ένα ακόμα άλμπουμ, μεγάλης διάρκειας αυτή τη φορά, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2013.

Όπως και στο Release Live, έτσι και τώρα, το βινύλιο (+ ένθετο CD) του EP "The Undressed" θα είναι διαθέσιμο με το εισιτήριο της συναυλίας για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ με βινύλιο και 5 ευρώ χωρίς το βινύλιο.

Για free download του EP "The Undressed": cyanna.bandcamp.com



Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του μία μονή πρόσκληση και ένα βινύλιο του EP "The Undressed" για τη συναυλία των Cyanna, την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Six D.O.G.S..

Για να την διεκδικήσετε, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Cyanna" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Τετάρτη, 29 Μαΐου στις 21:00.

Ο νικητής, ο οποίος θα προκύψει από κλήρωση, θα ενημερωθεί μέσω e-mail την Πέμπτη, 30 Μαΐου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET