Δύο νέα remix κομματιών τους προσφέρουν οι Cyanna

18/03/2011 @ 09:54
Με αφορμή το μεγάλο live show των Cyanna, που ολοκληρώνει και την περιοδεία "End Is Near", αυτή την Παρασκευή, 18 Μαρτίου στο KooKoo Live Bar, ξεκινάει παράλληλα και η δωρεάν διάθεση δύο νέων remix στα κομμάτια "Miles And Miles" και "I Know You Well", από την επίσημη ιστοσελίδα του group, www.cyanna.gr.

Οι fans (και όχι μόνο) του group από αυτή την Παρασκευή θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα δύο αυτά remix, τα οποία επιμελήθηκε ο νέος παραγωγός, Som Taywer, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τα αρχικά κομμάτια, δίνοντας μία νέα διάσταση στη μουσική των Cyanna, διατηρώντας πάντα τη μοναδική τους ενέργεια!

To νέο single "Miles And Miles" μεταμορφώνεται σε folk rock με αισθητά τα mariachi στοιχεία και samples διαλόγων της ταινίας "Fear & Loathing In Las Vegas", συνεχίζοντας την αισθητική του desert road trip του original κομματιού.

To ατμοσφαιρικό "I Know You Well" αποκτά «μαύρη» μορφή με soul χαρακτήρα, έχοντας ως βάση τα πλήκτρα που δίνουν και το βασικό ρυθμό στο original κομμάτι, τη βαθιά φωνή του Spyrea Sid και τους σκοτεινούς στίχους του τραγουδιού.

Ακούστε τα δύο remix:

Μiles Αnd Μiles (Som Tawyer version)


Ι Κnow Υou Well (Som Tawyer version)


:: CYANNA Live ::
Παρασκευή 18 Μαρτίου
ΚΟΟ ΚΟΟ Live Music Bar
Opening Act: Bleeze

Πληροφορίες:
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET