Κατακραυγή εναντίον των Five Finger Death Punch

Αιτία η προσπάθεια του τραγουδιστή να πείσει ένα κοριτσάκι να βρίσει επί σκηνής

15/05/2014 @ 19:28
Σε μπελάδες έβαλε τους Five Finger Death Punch η πρωτοβουλία του τραγουδιστή τους Ivan Moody να ανεβάσει ένα εννιάχρονο κοριτσάκι επί σκηνής και να προσπαθήσει να το πείσει να βρίσει.

Το σκηνικό συνέβη στο Fort Rock Festival στο Fort Mayers της Florida όπου κατά τη διάρκεια του τραγουδιού "Burn MF" ο Moody ανέβασε το κοριτσάκι στην σκηνή και προσπαθούσε να την κάνει να φωνάξει στο μικρόφωνο «Burn motherfucker burn». Το κοριτσάκι τελικά δεν το φώναξε και επέστρεψε στην αγκαλία του πατέρα της, ο οποίος τραβούσε το σκηνικό με κάμερα.

Όταν στη συνέχεια ανέβασε το video στο Youtube, τόσο αυτός όσο και το συγκρότημα δέχθηκαν κύμα αντιδράσεων. Το μεν συγκρότημα για την προσπάθεια τους να κάνουν το παιδί να βρίσει, ο δε πατέρας για την αδιαφορία του.

Ένας σχολικός σύμβουλος της περιοχής και ο σερίφης εξέφρασαν την οργή τους για το θέμα, ο δε πατέρας δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου, ενώ και η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας εξέδωσε ανακοίνωση που ουσιαστικά δεν φαίνεται ενοχλημένη από το σκηνικό. Το συγκρότημα δεν έχει πει κάτι προς το παρόν επί του θέματος.

Δείτε το video με το συμβάν εδώ.
  • SHARE
  • TWEET