Και δεύτερη φορά συνελήφθη ο Sebastian Bach

19/11/2010 @ 10:37
Ο Sebastian Bach, διάσημος για τη θητεία του ως τραγουδιστής των Skid Row, αλλά και για τη solo καριέρα του, έχει ένα θορυβώδες παρελθόν. Ο τραγουδιστής κατάφερε πρόσφατα, λόγω της καταστροφικής του συμπεριφοράς, να συλληφθεί, και μάλιστα δύο φορές.

Λίγες μέρες πριν, ο Bach βρισκόταν στο σπίτι του στην πόλη Peterborough του Ontario. Ήταν 14 Νοεμβρίου όταν, συνοδευόμενος από μερικούς φίλους του, επισκέφθηκε το bar Riley's. Όλα ήταν ήρεμα, ώσπου ένας μουσικός που εμφανιζόταν στο bar αρνήθηκε στον Bach να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει.

Ακολούθησε ένα βίαιο ξέσπασμα του Bach (κατά το οποίο εκσφενδόνισε παγάκια στο μουσικό), και στη συνέχεια του ζητήθηκε να φύγει από το bar. Όταν διαπίστωσε ότι δε μπορούσε να πάρει μαζί του το μπουκάλι με το κρασί που είχε, ο Sebastian βγήκε εκτός εαυτού, έσπασε το μπουκάλι και, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε -τόσο με αυτό όσο και με τα δόντια του- στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αστυνομία της περιοχής κατέφτασε λίγο μετά το συμβάν και ο διάσημος τραγουδιστής τέθηκε υπό κράτηση, κατηγορούμενος για επίθεση και αναστάτωση. Ο Bach, μάλιστα, αντιμετώπισε και μία πρόσθετη κατηγορία, για την κατοχή μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας.

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 δολαρίων, μόνο για να συλληφθεί ξανά αμέσως μετά για κατηγορία που είχε αποκτήσει από μία παλιότερη περίπτωση αναστάτωσης. Ήταν κάτι που εκκρεμούσε για πάνω από πέντε χρόνια και αφορούσε ακόμα μία πράξη βίαιης συμπεριφοράς που είχε λάβει χώρα στο Τορόντο.
  • SHARE
  • TWEET