Οι Immortal επιστρέφουν με νέο δίσκο

Όλες οι πληροφορίες για το διάδοχο του "Northern Chaos Gods"

24/10/2022 @ 15:57

Οι Immortal ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του δέκατου στούντιο δίσκου τους.

Συγκεκριμένα, το ιστορικό black metal σχήμα, θα επιστρέψει το 2023 δισκογραφικά έπειτα από το "Northern Chaos Gods" του 2018, με το ολοκαίνουριο "War Against All".

Ο δίσκος, θα περιλαμβάνει οκτώ συνθέσεις και παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας, με τον ιθύνοντα νου και συνιδρυτή Demonaz να σχολιάζει σχετικά:

«Συνεχίζουμε πάνω στο ύφος που καθιερώσαμε με τις πρώτες μας κυκλοφορίες. Γρήγορο, επιθετικό, επικό, mighty Blashyrkh metal - ο ένας και μοναδικός τρόπος!

Αν και οι ηχογραφήσεις είναι απαραίτητες για να κυκλοφορήσεις το απόλυτο άλμπουμ, η συνθετική διαδικασία είναι η αγαπημένη μου. Ακόμη γράφω όλα τα κιθαριστικά μέρη στο σπίτι μου με το ίδιο παλιό vibe, όπως και τους στίχους. Οι πρώτες ημέρες του black metal αποτελούν μεγάλη μου επιρροή. Παγωμένες νύχτες στα δάση, πάνω στα βουνά υπό το χειμωνιάτικο φεγγάρι. Αυτό είναι που διατηρεί το πνεύμα ζωντανό, το θεμέλιο της μουσικής μας.

Οι Immortal ποτέ δεν συμβιβάστηκαν με το αρχικό τους όραμα, που είναι να μεταφέρουμε τους οπαδούς μας σε ένα ταξίδι μέσα από το Blashyrkh, με σκοτεινή και επιθετική μουσική. με κάθε νέα μας κυκλοφορία. Είμαι περήφανος για το τελικό μας αποτέλεσμα και ανυπομονώ να το ακούσουν οι οπαδοί μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δίσκος είναι δουλειά εξ' ολοκλήρου του Demonaz, μαζί με session μουσικούς, ενώ στην παραγωγή και τη μείξη συμμετείχαν οι Arve Isdal, Herbrand Larsen και Iver Sandoy, όλοι τους νυν και πρώην μέλη των Enslaved. Συντονιστείτε στο Rocking για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την επικείμενη κυκλοφορία του ιστορικού black metal σχήματος.

1. War Against All
2. Thunders Of Darkness
3. Wargod
4. No sun
5. Return To Cold
6. Norlandihr
7. Immortal 
8. Blashyrkh My Throne

Δείτε επίσης: Ο Abbath λέει ναι σε ενδεχόμενο επιστροφής του στους Immortal

  • SHARE
  • TWEET