Η metal κοινότητα αντιδρά στη σύλληψη του Randy Blythe

02/07/2012 @ 13:26
Μετά τη σύλληψη στην Τσεχία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, του τραγουδιστή των Lamb Of God, Randy Blythe, η metal κοινότητα ενώθηκε για να δείξει την στήριξή της και την πίστη της στην αθωότητα του μουσικού.

Οπαδοί αλλά και διάσημοι καλλιτέχνες μέσω του twitter αλλά και άλλων σελίδων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκαν στον Blythe και πέρα από την στήριξή τους, πολλοί παραλλήλισαν το γεγονός με τον θάνατο του 'Dimebag' Darrell Abbott στις 8 Δεκεμβρίου 2004. Μετά από αυτό το γεγονός, πολλοί μουσικοί τονίζουν το δικαίωμά τους να υπερασπίζονται τον εαυτό τους αν κάποιος οπαδός αποφασίσει να τους επιτεθεί επί σκηνής.

Ο Slash, η Cristina Scabbia των Lacuna Coil, ο Sebastian Bach και ο David Draiman των Disturbed είναι μερικοί από τους rockers που μέσω twitter και facebook αντέδρασαν στην σύλληψη του τραγουδιστή.

Cristina Scabbia: «Σε αγαπώ, αδερφέ. Νιώθω άσχημα για τον άνθρωπο που πέθανε αλλά ΞΕΡΩ ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ δικό σου λάθος.»

Slash: «Ο Randy Blythe, η φωνή των Lamb of God κατηγορείται λανθασμένα για ανθρωποκτονία στην Πράγα. Αφήστε τον ελεύθερο. Στηρίξτε τον.»

Chris Kael (Five Finger Death Punch): «Όλα άλλαξαν στις 8 Δεκεμβρίου 2004. Μείνετε μακριά από την σκηνή. Ελευθερώστε τον Randy Blythe.»

Sebastian Bach: «Randy, ελπίζω να είσαι καλά. Έχω μείνει νηφάλιος σε ολόκληρη την περιοδεία. Είναι η πρώτη νηφάλια περιοδεία που είχα ποτέ. Είσαι έμπνευση για μένα. Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.»

David Draiman: «Οι σκέψεις μου πάνε στον φίλο μου Randy Blythe των Lamb of God.»

Mike Portnoy: «Σκέφτομαι τον αδερφό μου Randy από τους Lamb of God... Ήμασταν μαζί μόλις μερικές μέρες πριν.»
  • SHARE
  • TWEET