Η ασέβεια στον τάφο του Dimebag προκαλεί «πόλεμο» στο facebook

Δύο μπάντες στο επίκεντρο - «Συγγνώμη» από τον δράστη του βανδαλισμού!

01/03/2015 @ 10:37
Χθες η σελίδα των Pantera στο Facebook έκανε λόγο για βανδαλισμό του τάφου του Dimebag Darrell, αναρτώντας την φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, με το post να βρίζει τον μακαρίτη και τους Pantera.

Η φωτογραφία προερχόταν από τη σελίδα της άγνωστης μπάντας Nuclear Hellfrost και oι Pantera, αφού εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους, ανέφεραν πως το θέμα μεταφέρθηκε στις Αρχές. Αμέσως, η σελίδα των Nuclear Hellfrost κατακλύστηκε από μηνύματα εξαγριωμένων οπαδών των Pantera, με απειλές κάθε είδους.

Λίγες ώρες μετά, οι Nuclear Hellfrost ανάρτησαν ανακοίνωση που ανέφερε πως δεν έχουν ουδεμία σχέση με το συμβάν και πως για όλα φταίει ο πρώην τραγουδιστής τους Reece Eber. Μάλιστα ο ίδιος ζητά συγγνώμη σε δική του ανακοίνωση, φοβούμενος λογικά ακόμα και για τη ζωή του, διαβάζοντας τα σχόλια!

Διαβάστε από εδώ ολόκληρο το post της συγγνώμης και τη θέση της μπάντας. Ο Eber μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «την πιο ηλίθια πράξη της ζωής μου. Μερικά αστεία δεν είναι αστεία» ενώ διαχωρίζει τη θέση των υπόλοιπων μελών.

Την ίδια στιγμή, μια άλλη φωτογραφία που δείχνει τρεις άνδρες να ποζάρουν υποτιμητικά (για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη) στο μνημείο του Dimebag, έγινε αφορμή για νέο πόλεμο!

Η επίσης σχετικά άγνωστη μπάντα, ονομάζεται Hod, είναι από το Σαν Αντόνιο, και ο ντράμερ τους Andy Sanchez ο οποίος όμως χρησιμοποιεί το όνομα "Rob Banks" στο Facebook, βρίζει συνεχώς τον Dimebag και τα απειλητικά μηνύματα δεν έχουν τελειωμό...

Hod_Dimebag

dimebagDefacer
  • SHARE
  • TWEET