Ο Γιώργος Κόλλιας συμμετέχει στο νέο άλμπουμ των Serenity Broken

Το "Redefine" κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου

15/05/2017 @ 11:23

Οι Αθηναίοι alternative metallers Serenity Broken έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι, από τον επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο "Redefine". Το τραγούδι τιτλοφορείται "Just Live" και αποτελεί ένα ποιοτικότατο δείγμα εναλλακτικού metal ήχου, ύφους Nickelback, Alice in Chains, Shinedown κλπ με κάποιες '80s επιρροές, κυρίως στα κιθαριστικά μέρη.

Ακούστε το εδώ.

Το "Redefine" κυκλοφορεί στις 27 Μαϊου 2017, την ημέρα που η μπάντα παρουσιάζει ζωντανά τη δουλειά της στο αθηναϊκό κοινό, και πιο συγκεκριμένα στο Ίλιον Plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα), μαζί με τους Sun, Rain in Life και Honeybadger. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Της μίξης και του mastering του "Redefine" έχει επιμεληθεί ο πολύς Ahti Kortelainen (Impaled Nazarene, Sentenced, Nightfall, Sonata Arctica, Wintersun) στα Φινλανδικά Tico Tico, ενώ στη θέση του drummer σε όλη τη διάρκεια της κυκλοφορίας βρίσκουμε τον «δικό μας» Γιώργο Κόλλια των Nile, ο οποίος μάλιστα θα συμμετάσχει και σε μέρος του setlist στη συναυλία της 27 Μαϊου.

Ακολουθείστε τους Serenity Broken στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητες του σχήματος.

Serenity Broken Ίλιον Plus

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET