Γεγονός η επανασύνδεση των Led Zeppelin για μία συναυλία στο Λονδίνο! 26 Νοεμβρίου η ημερομηνία.

12/09/2007 @ 09:45
Γεγονός αποτελεί πλέον η επανασύνδεση των θρυλικών Led Zeppelin για μία και μοναδική συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου, όπως αποκαλύφτηκε λίγα λεπτά πριν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Λονδίνο! Το πολυαναμενόμενο αυτό reunion θα λάβει χώρα στις 26 Νοεμβρίου, ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχουν επίσης οι Pete Townshend, Foreigner και Paolo Nutini. To live θα διεξαχθεί με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ahmet Ertegun Education Fund, το οποίο χορηγεί υποτροφίες σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, της Τουρκίας και των Η.Π.Α..



Το ίδρυμα, ή για την ακρίβεια το ταμείο, αυτό δημιουργήθηκε προς τιμήν του Ahmet Ertegun, ιδρυτή της Atlantic Records, ο οποίος πέθανε πριν από ένα χρόνο. «Η εμφάνιση μας αυτή αποτελεί ένα φόρο τιμής στη δουλειά και τη ζωή του φίλου μας» ανέφερε ο Robert Plant σχετικά με την απόφαση τους για επανασύνδεση.

Το line-up με το οποίο θα εμφανιστούν οι Led Zeppelin περιλαμβάνει τους Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones και τον γιο του John Bonham, Jason.

Τα εισιτήρια της συναυλίας κοστίζουν 125 λίρες και ο καθένας, εφόσον βέβαια σταθεί τυχερός για την απόκτηση τους, θα μπορεί να αγοράσει μέχρι και δύο. H «διανομή» των εισιτηρίων θα γίνει με κλήρωση, στην οποία για να λάβετε μέρος πρέπει να κάνετε register στο Ahmettribute.com. Οι εγγραφές στο εν λόγω site θα κρατήσουν μέχρι και τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, ενώ όσα εισιτήρια βγουν σε πλειστηριασμό αυτόματα θα ακυρώνονται.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας εκτεταμένης περιοδείας μετά το συγκεκριμένο live, ο promoter Harvey Goldsmith τόνισε ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια, αλλά ελπίζει πως θα υπάρξουν.
  • SHARE
  • TWEET