Φύλακες ασφαλείας τραυμάτισαν τον Joey Belladonna κατά τη διάρκεια συναυλίας των Anthrax

25/10/2011 @ 10:39
Ο Joey Belladonna των Anthrax βρέθηκε στο έδαφος, όταν ένας φύλακας ασφαλείας έπεσε πάνω του, κατά τη διάρκεια συναυλίας τους στο Los Angeles. Το γεγονός έκανε έξαλλο τον Scott Ian.

Η μπάντα βρισκόταν ήδη για 90 λεπτά στη σκηνή, όταν ο Belladonna πήγε να βάλει το χέρι του στον ώμο ενός οπαδού που κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στο συγκρότημα.

Ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας ανέβηκε στη σκηνή και ρίχτηκε στον οπαδό, παρασύροντας μαζί και τον τραγουδιστή. Ο Belladonna έμεινε στη «βάση της ανθρώπινης πυραμίδας» που δημιουργήθηκε, αφού περισσότεροι φύλακες έπεφταν για να βοηθήσουν.

Ο μπασίστας του σχήματος, Frank Bello, ήταν το πρώτο μέλος της μπάντας που σταμάτησε να παίζει, όταν αντιλήφθηκε το επεισόδιο. Φώναζε στον φύλακα -που έδειχνε υπερβάλλοντα ζήλο- και έτσι όλο το συγκρότημα διέκοψε τη συναυλία.

Μετά από το συμβάν, ο Ian είπε στο κοινό: «Είναι πολύ έξυπνο να πέφτεις πάνω στον τραγουδιστή. Σαΐνια δουλεύουν εδώ μέσα, ε; Μάλλον δεν τον είχαν δει πάνω στη σκηνή εδώ και 90 λεπτά. Ξέρετε, είναι στο συγκρότημα!».

Οι Anthrax συνέχισαν τη συναυλία κανονικά, με τον Belladonna να δηλώνει: «Λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Είμαι σίγουρος πως θα έχω πληγωμένα οπίσθια αύριο!».

  • SHARE
  • TWEET