Έτσι διαμορφώνονται οι ζώνες του Terra Vibe για την συναυλία του Robbie Williams

Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων

16/12/2014 @ 16:05
Ξεκίνησε σήμερα μέσω του Ticket House και του Ticketpro.gr η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία του Robbie Williams στα πλαίσια του Rockwave Festival 2015, και μέσω της ιστοσελίδας του φεστιβάλ δόθηκε στην δημοσιότητα το σχεδιάγραμμα με τις ζώνες του Terra Vibe.

Στο σχετικό χάρτη που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε σχεδιάγραμμα του χώρου καθώς και τις ζώνες στις οποίες αντιστοιχούν τα εισιτήρια.

Όσον αφορά στην γενική είσοδο, στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 48€ (μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2014), στην δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 54€ (μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014) και στην τελική φάση της προπώλησης θα κοστίζουν 60€.

Τα εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης ( Pitch A) κοστίζουν 80€ και τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 98€, ενώ με την αγορά 3 εισιτηρίων VIP προσφέρεται μια θέση parking σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στην ανατολική πύλη (Αυστηρά Περιορισμένος Αριθμός). Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο χώρο του TerraVibe Park (Γενική είσοδος & Parking) επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Rockwave Festival στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Διαβάστε για τα δέκα πράγματα που δεν ξέραμε για τον Robbie Williams, στο αντίστοιχο άρθρο της στήλης «10» που επιμελήθηκε η Τόνια Πετροπούλου


Robbie Williams - Terra Vibe Park

  • SHARE
  • TWEET