Έτοιμο το ντεμπούτο των symphonic metallers Enemy Of Reality

Η ελληνική μπάντα προστέθηκε στο line-up του επερχόμενου Μetal Female Voices Festival

15/05/2014 @ 12:14
"Rejected Gods" θα τιτλοφορείται το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ των Enemy Of Reality, το οποίο θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια σε symphonic metal ύφος με progressive στοιχεία και θα κυκλοφορήσει παγκόσμια μέσω της Βελγικής F.Y.B. records, ενώ για την χώρα μας την διανομή αναλαμβάνει η ελληνική Τrailblazer records.

To artwork επιμελήθηκε ο Γάλλος καλλιτέχνης Pierre-Alain D (3mmi design), ενώ για τις ηχογραφήσεις καθώς και την μίξη & mastering η μπάντα συνεργάστηκε με τον παραγωγό Mark Adrian.

Ο δίσκος συμπεριλαμβάνει guest συμμετοχές από:

- Ailyn Giménez (Sirenia),
- Mike LePond (Symphony X)
- Ανδρονίκη Σκουλά (Chaostar)
- Maxi Nil (Jaded Star, ex-Visions of Atlantis).

Στον δίσκο συμμετέχουν συνθετικά τόσο ο Χρήστος Αντωνίου (Septicflesh, Chaostar) ο οποίος έχει επιμεληθεί το intro του δίσκου, όσο και ο Ρένος Μηλιάρης (SeptemberCode) ο οποίος έχει επιμεληθεί την μπαλάντα στου δίσκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Enemy Of Reality προστέθηκαν στο line-up του επερχόμενου Μetal Female Voices Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Βέλγιο με συμμετοχές από μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Therion, Xandria, Sirenia, Arkona, Draconian, Stream of Passion, Jaded Star, Diabulus in Musica, κ.ά.

Ακούστε το official album preview εδώ.



Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET