Επετειακή «best of» κυκλοφορία από τους Flames, διαθέσιμη ηλεκτρονικά

11/11/2011 @ 10:19
Flames - Legacy
The Best Of 25 Years
Remastered

Μια επετειακή «best of» κυκλοφορία από τους πρωτοπόρους του ελληνικού thrash metal, διαθέσιμη από τις 11/11/11 αποκλειστικά για download στο 123merch.gr.

Ένα χρόνο μετά τη συναυλιακή τους επιστροφή, οι Flames παρουσιάζουν 25 χρόνια δισκογραφικής πορείας μέσα από 20 remastered tracks.

«Αυτό που μας έκανε να κυκλοφορήσουμε το "Legacy" ήταν το feedback από τις περσινές μας επετειακές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αυτό που εισπράξαμε από τους fans ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή τη δουλειά. Θελήσαμε να προσφέρουμε σε όλους, και τους παλιότερους και τους νεότερους fans, την ιστορία των Flames σε μια καλύτερη ποιότητα ήχου. Κι όταν λέμε «καλύτερη ποιότητα ήχου» δε μιλάμε μόνο σε σχέση με τις αρχικές ηχογραφήσεις, αλλά κυρίως σε σχέση με την κάκιστη ποιότητα των ηλεκτρονικών αρχείων κομματιών μας που κυκλοφορούν από άκυρα και άσχετα με τους Flames sites ασύστολα εδώ και χρόνια στο internet.

Θελήσαμε να προσφέρουμε τα καλύτερα, τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια μας με άριστη ποιότητα ήχου, αξιοποιώντας τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν τώρα και δεν είχαμε τότε.
Δεν επιλέξαμε να ξανά-ηχογραφήσουμε το υλικό, αλλά να πάμε σε remastering, ώστε να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε το original feeling. Πιστεύουμε πως έχουμε πετύχει το στόχο μας, αλλά βέβαια αυτό θα μας το πουν οι fans, οι οποίοι πιστεύουμε πως θα αγκαλιάσουν την κυκλοφορία μας αυτή, όπως και το νέο άλμπουμ που ακολουθεί πολύ σύντομα, αφού είναι σχεδόν έτοιμο!

O επόμενος στόχος μας ήταν το "Legacy" να είναι εύκολα προσιτό σε όλους. Να δώσουμε τη δυνατότητα, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε, σε όλο τον κόσμο να έχει πρόσβαση στη μουσική μας, από το σπίτι του, μέσα από το PC του, σε πολύ προσιτή τιμή. Γι' αυτό και επιλέξαμε να κυκλοφορήσει αρχικά μόνο σε download μορφή, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να επιλέξουν τα κομμάτια που θέλουν να κατεβάσουν μεμονωμένα, ή να κατεβάσουν όλο το cd μαζί με το artwork του και βέβαια με πολλά free bonus tracks.Το "Legacy" είναι διαθέσιμο στο www.123merch.gr, το site που φιλοξενεί και το επίσημο merch των Flames, αλλά φυσικά και στο δικό μας site, το www.flames.gr

Chris Kirk _ Flames

Η συλλογή "Legacy _ The Best Of 25 Years Remastered" θα διατίθεται αποκλειστικά από το www.123merch.gr, από την Παρασκευή 11/11/11.

Δελτίο Τύπου


  • SHARE
  • TWEET