«Επανάσταση» ετοιμάζει ο Gus G.

Τίτλος και λεπτομέρειες για τον δεύτερο προσωπικό δίσκο του φημισμένου κιθαρίστα

08/05/2015 @ 20:04
Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Gus G. στο Facebook, ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις του δεύτερου προσωπικού του δίσκου, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι από την Century Media Records.

Ο τίτλος του θα είναι "Brand New Revolution" και ανάμεσα στους συνεργάτες συγκαταλέγονται οι τραγουδιστές Jeff Scott Soto, Elize Ryd (Amaranthe), Mats Levén και Jacob Bunton (Adler, Lynam).

Ο Jo Nunez έπαιξε τύμπανα, ο Marty O' Brien (Lita Ford) έπαιξε μπάσο και ο Jay Ruston, γνωστός μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες του με Stone Sour και Steel Panther, επιμελήθηκε τις ηχογραφήσεις ως μηχανικός ήχου.

Όπως αναφέρει ο Gus G., τα περισσότερα από τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν ζωντανά από εκείνον και το rhythm section, ενώ η μίξη πραγματοποιείται αυτό το διάστημα από τον θρυλικό Mike Fraser (Metallica, AC/DC, Aerosmith, Van Halen, κ.ά.) στο Vancouver.

Όσον αφορά στο μουσικό περιεχόμενο, ο διάσημος κιθαρίστας δηλώνει ότι αποτελεί συνέχεια του μοντέρνου hard rock ύφους του "I Am The Fire", αν και μάλλον είναι λίγο πιο βαρύ. Και φυσικά περιλαμβάνει πάρα πολλές κιθάρες!
  • SHARE
  • TWEET