Σκοτεινά Χριστούγεννα με την Tarja

Όλες οι λεπτομέρειες για το "From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)"

25/09/2017 @ 23:00

Η σόλο καριέρα της Tarja Turunen – πρώην τραγουδίστριας των Nightwish - είναι εξαιρετικά ενεργή, αφού νέα άλμπουμ έχουν κυκλοφορήσει και το 2015 και το 2016

Μια νέα κυκλοφορία για το 2017 μόλις ανακοινώθηκε, για να διατηρήσει το ετήσιο σερί, αυτή τη φορά με έντεκα gothic διασκευές Χριστουγεννιάτικων επιτυχιών.

Το επερχόμενο "From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)" - το έβδομο κατά σειρά δισκογραφικό βήμα της προσωπικής καριέρας της υψίφωνου από την Φινλανδία - θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοέμβρη από την earMUSIC, λίγο πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στην συλλογή, όπου θα συνυπάρχει η μεγάλη ορχήστρα με τα gothic στοιχεία και την υπέροχη, οπερατική ερμηνεία της Tarja, θα συμπεριληφθεί και το ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Together".

«Σε αυτόν τον δίσκο, προσπάθησα να εξερευνήσω την άλλη πλευρά των Χριστουγέννων – τα Χριστούγεννα των μοναχικών ανθρώπων και αυτών που λείπουν, τα Χριστούγεννα όσων δεν βρίσκουν χαρά στα λαμπάκια που τρεμοπαίζουν και τα κουδουνάκια», δηλώνει η τραγουδίστρια.

Το "From Spirits And Ghosts" θα κυκλοφορήσει σε CD, βινύλιο, αλλά και ψηφιακά. Κάθε μια έκδοση θα φέρει το δικό της, ξεχωριστό εξώφυλλο.

Δείτε παρακάτω τα τρία εναλλακτικά artwork και το πλήρες tracklist.

"From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)" Tracklist:

01. “O Come, O Come, Emmanuel”
02. “Together”
03. “We Three Kings”
04. “Deck The Halls”
05. “Pie Jesu”
06. “Amazing Grace”
07. “O Tannenbaum”
08. “Have Yourself A Merry Little Christmas”
09. “God Rest Ye”
10. “Feliz Navidad”
11. “What Child Is This”
12. “We Wish You A Merry Christmas”

  • SHARE
  • TWEET