«Ελπίζω ο Bill Ward να επιστρέψει στους Black Sabbath»

Tι είπε ο Ozzy για τη συμμετοχή του ντράμερ στο «αντίο» της μπάντας και τον έναν όρο που θέτει

24/10/2014 @ 09:01
Mιλώντας στο περιοδικό Esquire, ο Ozzy Osbourne δήλωσε πως έχει στο μυαλό ένα reunion με τον original ντράμερ των Black Sabbath, αλλά υπό έναν όρο.

«Ελπίζω ο Bill Ward να συμμαζευτεί για να γίνει αυτό» ήταν η μάλλον αόριστη τοποθέτηση-όρος του Ozzy («i hope he can get his stuff together to do this» τα ακριβή λόγια του), ενώ μίλησε και για καλή φυσική κατάσταση, κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και πριν λίγους μήνες.

Παράλληλα, η παρακάτω δήλωσή του, δείχνει πως η επανένωση μπορεί και να συμβεί, αν οι δύο πλευρές κάνουν «ανακωχή»: «Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα για τα οποία είμαι πεφήφανος στη ζωή μου είναι πως η μπάντα δεν δημιουργήθηκε από μια μεγαλοεταιρεία σε Λονδίνο ή Νέα Υόρκη, αλλά από 4 φίλους που είχαν μια φοβερή ιδέα και δούλεψαν μαζί εξαρχής».

Οι Black Sabbath δεν έχουν ηχογραφήσει με το original line up από το 1978, καθώς στο περσινό "13" ο Ward αποσύρθηκε την ύστατη στιγμή, λόγω φημολογούμενων οικονομικών διαφορών στο συμβόλαιο του. Εκτοτε πολλά έχουν ειπωθεί μεταξύ των δύο ανδρών, με τον Ward να δηλώνει πως η φιλία του με τον Ozzy μάλλον έχει λήξει.

«Μου λείπει απίστευτα πολύ να παίζω με τον Geezer. Μου λείπει μέχρι θανάτου. Και μου λείπει το να παίζω με τον Tony. Προφανώς μου λείπει και ο Oz. Όσον αφορά εμένα, αυτό που ξέρω είναι ότι έχασα ένα φίλο. Έναν άνθρωπο που αγαπούσα και αγαπάω πάρα πολύ. Αλλά θα πρέπει να σκεφτώ από την αρχή το πόσο πρόκειται να τον εμπιστεύομαι και να τον αγαπάω...» έχει πει ο Ward.

  • SHARE
  • TWEET