Εξώφυλλο και ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των InnerWish

Ο διάδοχος του "No Turning Back" κυκλοφορεί τον Μάρτιο

15/12/2015 @ 13:08
Οι Έλληνες melodic metallers InnerWish θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, με τίτλο "InnerWish", στις 18 Μαρτίου 2016, σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, μέσω της Ulterium Records.

Το artwork του νέου άλμπουμ, είναι δημιουργία του Felipe Machado Franco (Blind Guardian, Rhapsody Of Fire, Xandia) και το design ήταν δουλειά του Jan Yrlund (Korpiklaani, Apocalyptica, Manowar).

Η μπάντα σχολίασε σχετικά με τον δίσκο: «Αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ με το νέο μας line-up και ελπίζουμε ότι αυτό το line-up θα μείνει απαράλλαχτο για πολλά χρόνια, αφού τώρα νιώθουμε πιο δυνατοί, πιο πεπεισμένοι και σίγουροι για τους εαυτούς μας, από ό,τι έχουμε υπάρξει ποτέ. Για αυτούς τους λόγους, επιλέξαμε να ονομάσουμε το άλμπουμ "InnerWish", επειδή μας αντιπροσωπεύει με τον πιο ακριβή τρόπο. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν τον δίσκο. Μπορεί να ακουστεί πολύ κοινότοπο, αλλά είναι η αλήθεια για εμάς: Αυτό είναι το καλύτερο άλμπουμ των InnerWish μέχρι τώρα! Heavy, επιθετικό, μοντέρνο, μελωδικό και ποικίλο ταυτόχρονα, με όλα τα κλασικά στοιχεία της μπάντας, συνδυασμένα με μερικά καινούργια. Μπορεί να έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του "No Turning Back", αλλά οι δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίσαμε μας έκαναν πιο δυνατούς και το αποτέλεσμα είναι αυτό το πέμπτο άλμπουμ των InnerWish. Επιστρέψαμε για τα καλά!».

Περισσότερες πληροφορίες για τον δίσκο θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2016.

InnerWish - InnerWish

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET