Εξαντλήθηκε και η δεύτερη κατηγορία εισιτηρίων για την συναυλία του Morrissey στην Αθήνα

Διατίθονται ακόμα τα εισιτήρια των 37 ευρώ

15/10/2014 @ 18:23
5 Δεκεμβρίου
Γήπεδο Tae Kwon Do (Π. Φάληρο)

Morrissey

Sold out και τα εισιτήρια των 35 ευρώ

Η ανακοίνωση της συναυλίας του Morrissey στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στο μουσικό κοινό της χώρας, κάτι που μεταφράστηκε σε έντονο ρυθμό προπώλησης των εισιτηρίων.

Μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο της προπώλησης εξαντλήθηκαν τα εκατοντάδες εισιτήρια των 30 ευρώ. Πλέον έχουν εξαντληθεί και τα 1000 εισιτήρια των 35 ευρώ! Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά στα γνωστά σημεία και τα εισιτήρια ως την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζουν 37 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την μεγάλη συναυλία του Morrissey θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια:

Προπώληση:
30 ευρώ - Sold out
35 ευρώ - Sold out
37 ευρώ

Εισιτήρια πωλούνται μέσω του viva.gr και των συνεργαζόμενων καταστημάτων Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Reload (Πανεπιστημίου 54).

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Ταμείο: 40 ευρώ

Πληροφορίες: detoxevents.gr και 210-9636485 (12:00-17:00)

Ο Morrissey επιστρέφει στην Αθήνα!

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου ο Βρετανός βάρδος θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, στα πλαίσια της «World Peace Is None Of Your Business Tour» για την προώθηση του ομώνυμου δίσκου που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Προκλητικός και επιδραστικός, λατρεμένος από το κοινό όσο λίγοι, σταρ και αντι-σταρ ταυτόχρονα, ο Morrissey ξεπερνάει τα όρια του τραγουδιστή/τραγουδοποιού, καθώς η περσόνα και η τέχνη του έχουν πια στεφθεί με φήμη ανάλογη ενός Oscar Wilde. Τα δεκάδες τραγούδια του που έχουν γίνει επιτυχίες (με τους Smiths και στην προσωπική καριέρα του) αλλά και οι αντιδράσεις που προκαλούν οι εκάστοτε δηλώσεις του για ποικίλα κοινωνικά θέματα, το αποδεικνύουν.

Το ελληνικό κοινό τον λατρεύει και το έχει αποδείξει κάθε φορά που μας επισκέπτεται, με πιο πρόσφατη την, προ διετίας, μεγαλειώδη εμφάνισή του στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Στη συναυλία της 5ης Δεκεμβρίου ο Morrissey θα μας παρουσιάσει τον νέο δίσκο του "World Peace Is None Of Your Business", αλλά και πολλά πασίγνωστα τραγούδια από την τριαντακονταετή καριέρα του.

Δελτίο Τύπο
  • SHARE
  • TWEET