Εξαντλήθηκαν τα πρώτα εισιτήρια του Heavy By The Sea Festival

13/05/2013 @ 11:58
Heavy By The Sea Festival
1 Ιουλίου 2013
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Slayer
Down
Rotting Christ
Napalm Death
Kvelertak
 
Το line-up του Heavy By The Sea, του μεγαλύτερου metal γεγονότος της χρονιάς, είναι πλέον ολοκληρωμένο. Οι Napalm Death είναι το όνομα που έρχεται να συμπληρώσει το εντυπωσιακό πρόγραμμα της 1ης Ιουλίου. Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα που δημιούργησε τον grind/death ήχο και άλλαξε την metal ιστορία, επιστρέφει μπροστά στο ελληνικό κοινό που του έχει επιφυλάξει αξέχαστες sold out εμπειρίες.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια:
Τα εισιτήρια των 30 ευρώ έχουν εξαντληθεί. Πλέον πωλούνται τα εισιτήρια των 35 ευρώ.

Εισιτήρια:
-30 ευρώ (τα πρώτα 2000 εισιτήρια)  - SOLD OUT
- 35 ευρώ στο www.ticketarena.gr, το viva.gr, το Tickethouse και τα Public
- 40 ευρώ στο ταμείο της Πλατείας Νερού την ημέρα της συναυλίας

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:30.
Πληροφορίες: 210-9611118 και www.detoxevents.gr.

H 1η Ιουλίου είναι η σημαντικότερη ημερομηνία της χρονιάς για το metal κοινό της χώρας. Είναι η ημέρα του Heavy By The Sea, του νέου μεγάλου φεστιβάλ σκληρού ήχου που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού, τον καλύτερο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της πόλης.

Στα ήδη γνωστά ονόματα των μεγαθηρίων Slayer και Down, προστίθενται δύο ακόμα εντυπωσιακά ονόματα: οι Rotting Christ και οι Kvelertak.

Οι Rotting Christ, το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα, με την τεράστια πορεία παγκοσμίως και τις δύο δεκαετίες καριέρας, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Heavy By The Sea για την πρώτη φετινή συναυλία τους στην Αθήνα. Θα παρουσιάσουν τον καινούργιο δίσκο τους "Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού", ο οποίος κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου, καθώς και κομμάτια από την μεγάλη καριέρα τους.

Οι Kvelertak, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά την θριαμβευτική πρώτη εμφάνισή τους με τους Megadeth. Πλέον ανήκουν στο δυναμικό της περίφημης Roadrunner Records, στην οποία μόλις κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους, "Meir". Οι τρελοί Νορβηγοί με τον μοναδικό ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες, είναι από τα πιο καυτά ονόματα του σκληρού ήχου και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σταματήσει.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET