Εφαρμογή για video 360 μοιρών από τον Slash και την ελληνική Mativision τώρα και στο Facebook

06/12/2012 @ 11:34
Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα μιας εφαρμογής από τον Slash για iPhone και iPad, η ελληνική εταιρία Mativision, η οποία ασχολείται με την πρωτοποριακή δημιουργία βίντεο 360 μοιρών, παρουσίασε την αντίστοιχη εφαρμογή και για το Facebook.

Η εφαρμογή Slash 360 Facebook προσφέρει μία μοναδική διαδραστική εμπειρία καθώς είναι η πρώτη πλατφόρμα βίντεο 360 μοιρών παγκοσμίως.

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μία εκτέλεση του τραγουδιού "Standing In The Sun", έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στη γωνία από την οποία θα παρακολουθήσουν το συγκρότημα. Όλα σε πραγματικό χρόνο, ενώ ταυτόχρονα είναι δυνατή η επιλογή για ζουμ.

Ο Αντώνης Καρύδης, διευθύνων σύμβουλος της Mativision, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι να συνεργαζόμαστε με τον Slash, προσφέροντας στους οπαδούς του μία πραγματική εμπειρία με το βίντεο 360 μοιρών. Το γεγονός πως δεν χρειάζεται κάποιος να φύγει από το Facebook για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μας θα έχει μεγάλη επίδραση στην εταιρία. Έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για να μπορεί να κοινοποιείται εύκολα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έτσι η φήμη της Mativision θα εξαπλωθεί.»
  • SHARE
  • TWEET