Δίσκο με τους WhoCares θα βγάλουν οι Tony Iommi και Ian Gillan

07/05/2012 @ 10:52
Για όσους δεν θυμούνται, οι WhoCares είναι το μουσικό project που δημιουργήθηκε από τους Tony Iommi και Ian Gillan πέρυσι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η μπάντα που είχε ηχογραφήσει δύο τραγούδια τότε, το "Out Of My Mind" και το "Holy Water", ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει full length δίσκο μέσα στη χρονιά. Τα έσοδα θα πάνε για τον ίδιο φιλανθρωπικό σκοπό, ένα μουσικό σχολείο στην Αρμενία.

Ο Gillan και ο Iommi αυτήν τη στιγμή τελειώνουν με το track listing του δίσκου. Θα υπάρχουν δύο αυθεντικά τραγούδια των WhoCares, το ακυκλοφόρητο studio jam των Deep Purple, "Dick Pimple", ένα τραγούδι από την μπάντα του Gillan πριν τους Deep Purple, τους Repo Depo, δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια του Iommi μαζί με τον Glenn Hughes και επιπλέον κάποιες «περίεργες συνεργασίες», b-sides και αποκλειστικές live versions των κομματιών.

Στην περυσινή μορφή του project, οι δύο μεγάλες μορφές του rock είχαν συνεργαστεί με τους Jon Lord, Nicko McBrain και Jason Newsted, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι θα είναι οι αντίστοιχοι μουσικοί που θα τους πλαισιώσουν φέτος.

Η κυκλοφορία του δίσκου των WhoCares αναμένεται στις 22 Ιουνίου.

  • SHARE
  • TWEET