Δίσκο βασισμένο σε χαρακτήρα του "Lost" κυκλοφορούν οι Weezer

10/08/2010 @ 11:14
Το artwork του επερχόμενου δίσκου τους, "Hurley", δημοσιοποίησαν οι Weezer.



Αυτό, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, παρουσιάζει τον Jorge Garcia, τον γνωστό και ως Hurley Reyes από την τηλεοπτική σειρά "Lost".

«Δυσκολευτήκαμε πολύ στο να καταλήξουμε στον τίτλο του album», αναφέρει ο Rivers Cuomo (φωνητικά, κιθάρα) στο SpinnerMusic.co.uk. «Θέλαμε να βρούμε κάποια φράση που να περιγράφει την όλη αισθητική πίσω από το album».

«Απλά μου άρεσε αυτή η φωτογραφία του Jorge Garcia, είχε αυτό το φανταστικό vibe. Δε θέλαμε να κυκλοφορήσουμε και τέταρτο ομώνυμο δίσκο και ξέραμε ότι ο κόσμος θα το αποκαλεί "ο δίσκος του Hurley", ακόμα κι αν δεν είχαμε αυτό τον τίτλο, οπότε καταλήξαμε να ονομάσουμε το album "Hurley". Δεν υπάρχουν λέξεις στο εξώφυλλο, γιατί το μόνο που θέλαμε να βρίσκεται εκεί είναι το απίστευτο πρόσωπο του».

Το "Hurley" θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου και θα περιέχει, μεταξύ άλλων, και τη συνεργασία των Weezer με τον Ryan Adams, σε ένα τραγούδι με τίτλο "Time Flies", που γράφτηκε από τον Mac Davis, ο οποίος πίσω στο 1969 «χάρισε» στον Elvis Presley το hit single "In The Ghetto".
  • SHARE
  • TWEET