Διάσημοι παραγωγοί μουσικής στον επερχόμενο δίσκο των Foo Fighters

Από τον Νοέμβριο ο Grohl είχε πει ότι θα ηχογραφήσει τον δίσκο όπως δεν έχει κάνει κανείς ποτέ

12/02/2014 @ 10:49
Εδώ και κάποιες εβδομάδες, έχουν διαδοθεί φήμες ότι οι Foo Fighters πρόκειται να ηχογραφήσουν το νέο άλμπουμ τους σε πολλά διαφορετικά στούντιο. Τελικά, οι εν λόγω φήμες είναι, τουλάχιστον εν μέρει, αληθινές.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του "This Is A Call" (αυτό είναι το όνομα του βιβλίου του 2013 σχετικά με τον Dave Grohl), το συγκρότημα θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες δύο εκ των διασημότερων παραγωγών του κόσμου από δύο διαφορετικά στούντιο.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Είναι τέλειο που είδα χθες τον Grohl να επιστρέφει στις punk rock ρίζες του στην Washington D.C. και στα θρυλικά Inner Ear Studios για να ηχογραφήσει ένα κομμάτι. Έχοντας ήδη ηχογραφήσει με τον Steve Albini στο Electrical Audio και τον Butch Vig το 606, φαίνεται ότι ο νέος δίσκος των Foo θα αντικατοπτρίζει ολόκληρη την καριέρα τους.»

Ο Vig ήταν ο παραγωγός του "Nevermind" των Nirvana το 1991, ενώ ο Albini βρισκόταν πίσω από την κονσόλα στις ηχογραφήσεις του διαδόχου του, "In Utero". Ο Vig ήταν, επίσης, ο παραγωγός της τελευταίας δουλειάς των Foo Fighters, "Wasting Light".
  • SHARE
  • TWEET