Διαλύονται τελικά ή όχι οι Mnemic;

Φως στο σκοτάδι ρίχνει ο Mircea Gabriel Eftemie

26/06/2014 @ 19:17
Το αβέβαιο μέλλον των Mnemic επιβεβαίωσε ο κιθαρίστας Mircea Gabriel Eftemie, μέσω μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook.

Ο Mircea «αναγκάστηκε» να δώσει διευκρινήσεις ως μοναδικό μέλος της αυθεντικής σύνθεσης, καθώς τους τελευταίους έξι μήνες οι Mnemic δεν έχουν παρουσιάσει απολύτως καμία δραστηριότητα.

Αφού έκανε μια μικρή αναδρομή στην έως τώρα πορεία του group, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει πλέον  κανένα ενδιαφέρον στο djent ιδίωμα και ότι οι Mnemic δεν έχουν αυτή τη στιγμή κανένα απολύτως σχέδιο για το μέλλον.

Αντιθέτως, ανέφερε πως τον ενδιαφέρει η ωμή ενέργεια, η απλότητα και τα καλά τραγούδια, και ότι αφιερώνεται στους Blood Eagle, ένα νέο death metal σχήμα.

Η ανακοίνωση καταλήγει με τον Mircea να θεωρεί πως οι Mnemic είτε έχουν διαλυθεί, είτε βρίσκονται σε παρατεταμένο διάλειμμα, και τον χρόνο να κρίνει το εάν και πότε θα επανέλθουν.

Για την ιστορία, οι Mnemic κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Mnemesis" το 2012. Στις σελίδες του Rocking.gr τέλος, μπορείτε να βρείτε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Mircea στον Βαγγέλη Ευαγγελάτο.
  • SHARE
  • TWEET