Δύο νέα τραγούδια από τους Radiohead σε συλλεκτικό βινύλιο / Πώς αντέδρασαν οι συντάκτες της Guardian για την εφημερίδα του συγκροτήματος

29/03/2011 @ 12:15
H 16η Απριλίου πλησιάζει και όλο και περισσότερα συγκροτήματα «δηλώνουν συμμετοχή» για τη Record Store Day. Ένα από αυτά τα συγκροτήματα είναι και οι Radiohead, που ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν ένα επτάιντσο βινύλιο, το οποίο θα περιέχει δύο ακυκλοφόρητα, μέχρι στιγμής, τραγούδια.

Πρόκειται για τα "Supercollider" και "The Butcher", με το πρώτο να έχει κάνει την εμφάνιση του σε συναυλίες του συγκροτήματος κατά το παρελθόν. Το συλλεκτικό βινύλιο θα εκδοθεί μονο σε 2.000 αντίτυπα.

Εν τω μεταξύ, έναν αρκετά έξυπνο τρόπο βρήκε η βρετανική εφημερίδα Guardian προκειμένου να σατιρίσει την κίνηση των Radiohead να μοιράσουν τη δική τους εφημερίδα με αφορμή τη φυσική κυκλοφορία του "King Of Limbs". Οι συντάκτες της Guardian ανέλαβαν μουσικά όργανα και διασκεύασαν το "Creep", χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, μπάντζο και πνευστά!

Το «δημοσιογραφικό» "Creep" μπορείτε να ακούσετε εδώ και παράλληλα να δείτε φωτογραφίες της συντακτικής ομάδας της Guardian «εν δράσει».
  • SHARE
  • TWEET