Dave Mustaine: «Το metal είναι punk rock με μακριά μαλλιά»

27/06/2013 @ 10:36
Ο Dave Mustaine είναι γνωστός για τις απολαυστικές δηλώσεις του. Σε συνέντευξή του με το Rock Confidential είπε (ερωτηθείς αν πρέπει να ενημερώνονται οι οπαδοί σχετικά με τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία):

«Υπήρχε μία εποχή που πίστευα ότι έπρεπε να το κάνω. Η καριέρα μου και το να προσέχω την οικογένειά μου είναι δύο πράγματα πολύ σημαντικά για μένα. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για τα οποία μπορώ να μιλήσω. Δεν μου είναι δύσκολο να καταδείξω τα λάθη στην πολιτική - αλλά για κανέναν λόγο δεν πιστεύω ότι θα καταφέρω να επιφέρω κάποια αλλαγή. Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι «μπορώ να ταυτιστώ με αυτό;» αντί να κάτσεις να αναλογίζεσαι τι κάνει και τι δεν κάνει η κάθε πολιτική ιδεολογία.»

«Είναι όλοι το ίδιο. Το heavy metal είναι punk rock, απλά έχουν μακριά μαλλιά. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό. Όσοι δεν είναι οπαδοί της metal δεν μπορούν να κάνουν τη σύνδεση. Άκουγα τις προάλλες ένα κομμάτι από μία μπάντα που λέγεται Havok και παρατηρούσα τους στίχους. Αλήθεια, θα μπορούσα να τους είχα γράψει εγώ αυτούς τους στίχους. Είναι τα ίδια πράγματα που έγραφα όταν ήμουν νεώτερος.»
  • SHARE
  • TWEET