Ανάρπαστος στις εταιρίες αλκοολούχων ποτών της Δανίας ο Lars Ulrich

Διαφημίζει Carlsberg και Gammel Dansk

29/04/2014 @ 19:34
Ο Lars Ulrich συμμετέχει σε δύο διαφορετικές καμπάνιες αλκοολούχων ποτών στην Δανία.

Καταρχάς, ο διάσημος drummer των Metallica επελέγη από την Carlsberg για να σχεδιάσει ένα μπουκάλι για την Stand Out Collection της. Ο Ulrich επέλεξε μια φωτογραφία που τράβηξε ο παγκοσμίας φήμης φωτογράφος Ross Halfin στην εμφάνιση των Metallica στο Stade De France του Παρισιού τον Μάιο του 2012.

Ο διευθυντής της Carlsberg, Rasmus Bendtsen, δήλωσε σχετικά με την εν λόγω συνεργασία: «Ο Lars είναι η προσωποποίηση του «fuck Janteloven» (σ.σ.: αναφέρεται στο Law Of Jante, μια ιδιαίτερη στάση ζωής που έχει αναπτυχθεί στην Σκανδιναβία, σύμφωνα με τα πιστεύω της οποίας, οποιαδήποτε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία ή κατόρθωμα είναι κατακριτέα και απρεπής). Ο Lars ανταποκρίνεται 100% στο μήνυμα και στην όλη ιδέα πίσω από την Stand Up Collection. Ο Lars πρότεινε, επίσης, να αλλάξουμε το όνομα από Carlsberg σε Larsberg! Είναι φοβερός συνεργάτης.»

Πέραν της Carlsberg, ο Ulrich προσεγγίστηκε και από τους ανθρώπους του Gammel Dansk, ενός ακόμη δανέζικου αλκοολούχου ποτού, και θα είναι ο αστέρας της καμπάνιας του, η οποία θα φέρει το όνομα "Not Like The Others". Ο Ulrich όχι μόνο θα λάβει μέρος στα διαφημιστικά, αλλά θα είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής για ένα διαγωνισμό που θα δίνει πολλά βραβεία στους νικητές.

Carlsberg video

Gammel Dansk video





  • SHARE
  • TWEET