Corey Taylor: «Οι Slipknot θα κάνουν ένα διάλειμμα για κάνα-δυο χρόνια»

Δήλωσε ότι θα αρχίσει να δουλεύει με τους Stone Sour το 2016 και άλλα καταιγιστικά...

23/06/2015 @ 16:35
Οι Slipknot θα κάνουν ένα διάλειμμα μέχρι τον επόμενο δίσκο τους, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιοδείας τους, όπως επιβεβαιώνει η ίδια η μπάντα.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον πέμπτο του δίσκο ".5: The Gray Chapter" το 2014, έξι χρόνια μετά τον προκάτοχό του, "All Hope Is Gone". Τώρα, σε μια νέα συνέντευξη, ο frontman Corey Taylor εκθέτει λεπτομερώς τα μελλοντικά σχέδια της μπάντας.

«Θα ολοκληρώσουμε την περιοδεία και μετά θα πάρουμε ένα-δύο χρόνια «ρεπό» πάλι, για να αφήσουμε τα πράγματα να «κρυώσουν» λίγο» είπε στο Rocksvierge.

«Ο καθένας θα κάνει τα δικά του και στη συνέχεια, σε λίγα χρόνια, θα είμαστε πάλι μαζί και θα δούμε τί θα συμβεί ξανά.»

Μιλώντας σε μια άλλη συνέντευξη πρόσφατα στο The Pulse Of Radio, ο Taylor αποκάλυψε επίσης ότι θα αρχίσει να δουλεύει για ένα νέο άλμπουμ με το side-project του, τους Stone Sour, μέσα στο 2016.

Δήλωσε: «Κατά πάσα πιθανότητα θα τελειώσω με την περιοδεία μου με τους Slipknot, ξέρετε, γύρω στο καλοκαίρι ή οτιδήποτε άλλο, και θα πάρω πέντε λεπτά διάλειμμα και θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για ένα νέο album των Stone Sour».

Τα σχόλια του Taylor φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τα πρόσφατα νέα από τον κιθαρίστα της μπάντας Jim Root, ότι δηλαδή έχει γράψει τραγούδια για το επόμενο άλμπουμ της μπάντας και ελπίζει να κατευθυνθούν στο στούντιο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Μιλώντας στο NME νωρίτερα τον Ιούνιο, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε αν πλησίασε τους Slipknot κάποιος από το Tidal ή την Apple Music κι αυτός απάντησε αφοπλιστικά: «Φυσικά και όχι, επειδή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μουσική μας για να πουλήσουν τίποτα. Αυτό είναι εντάξει, ξέρετε, εγώ δεν δίνω δεκάρα, αφήστε κάτι γαμ...νους Taylor Shits και One Erections να πωλούν τις γαμ...νες σόδες τους και τις βρώσιμες κυλόττες, δεν δίνω δεκάρα για τίποτα από αυτά.»!
  • SHARE
  • TWEET