«Βρήκαμε τη χαμένη έκδοση του "Dusk And Her Embrace"»

Ο Dani Filth μιλά για πρώτη φορά, μέσω του Rocking.gr, για την ανακάλυψη και την κυκλοφορία της "χαμένης" έκδοσης του δεύτερου δίσκου τους

24/06/2015 @ 16:05
Οι Cradle of Filth επιστρέφουν στις 26 Ιουνίου, μέσω της Nuclear Blast, με το νέο δίσκο τους "Hammer Of The Witches".

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, θα διαβάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Νικόλα Ρώσση με τον ηγέτη τους, Dani Filth, ο οποίος μιλά για πρώτη φορά πως οι αρχικές ηχογραφήσεις του δεύτερου δίσκου τους "Dusk And Her Embrace", οι οποίες είχαν χαθεί, βρέθηκαν και πλέον η μπάντα έχει νέα σχέδια. Διαβάστε τις λεπτομέρειες σε απόσπασμα της συνέντευξης:

«Νομίζω πως είσαι ο πρώτος που θα το πω, καθώς μόλις χθες το ανακάλυψα, αλλά βρήκαμε τη χαμένη έκδοση του "Dusk And Her Embrace", η οποία είχε αρχικά ηχογραφηθεί για την Cacophonous, με την οποία στη συνέχεια είχαμε κάποιες νομικές διαμάχες κι έτσι το πρωτότυπο «μαράζωνε» στο ράφι κάποιου που έτρεχε την εταιρεία εκείνη την εποχή. Τελικά κερδίσαμε το δικαίωμα να το επανηχογραφήσουμε!

Πρόσφατα βρεθήκαμε μαζί του και με τον Paul Ryan για να κυκλοφορήσουμε το TFD (σ.σ.: "Total Fucking Darkness") ξέρεις τα demo, σε δίσκο και με πήρε τηλέφωνο μετά να μου πει πως πήρε την άδεια να κυκλοφορήσει το πρωτότυπο "Dusk And Her Embrace" και αν θα με ενδιέφερε αυτή η προοπτική, κάτι που φυσικά με ενδιέφερε και θα το κάνουμε του χρόνου οπότε και σηματοδοτείται η 20η επέτειος από την κυκλοφορία του.

Αυτό που πίστευα είναι πως απλά θα έμενε να σαπίσει. Είναι όμως πολύ διαφορετικό. Ίσως λίγο πιο ερασιτεχνικό, προφανώς όχι σε παιχτικό επίπεδο, αλλά όταν γράφεις δυο φορές τον ίδιο δίσκο, είναι λογικό η δεύτερη φορά να είναι πιο λουστραρισμένη, έτσι δεν είναι; Φυσικά δεν υπάρχει το "Malice Through The Looking Glass" επειδή είχε ηχογραφηθεί εκ των υστέρων και στη θέση του έχουμε το "Nocturnal Supremacy"».
  • SHARE
  • TWEET