«Βρέθηκε» το κοριτσάκι του εξωφύλλου του "Siamese Dream";

21/02/2011 @ 12:11
Πριν από τρία χρόνια ο Billy Corgan είχε ζητήσει από τους οπαδούς των Smashing Pumpkins να τον βοηθήσουν στο να βρει τα δύο κοριτσάκια που απεικονίζονται στο εξώφυλλο του "Siamese Dream", δεύτερου δίσκου του συγκροτήματος, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1993.

Σύμφωνα με το pollstar.com, ο Corgan εξέπληξε μέσα στο Σαββατοκύριακο όσους τον «ακολουθούν» στο Twitter, γράφοντας το εξής: «Μόλις έμαθα το πιο περίεργο νέο: Η μπασίστριά μας, Nicole (σ.σ.: Fiorentino - μέλος της μπάντας από το Μάιο), μόλις παραδέχτηκε πως είναι ένα από τα δύο κοριτσάκια στο εξώφυλλο του "Siamese Dream". Είπε πως δε μας είχε ενημερώσει φοβούμενη πως δε θα την παίρναμε στη μπάντα».

Σύμφωνα πάντως με το Rolling Stone, ο Corgan «παίζει» με τους οπαδούς και προσπαθεί να γίνει θέμα στις ειδήσεις. Το περιοδικό αναφέρει πως ένας βοηθός της φωτογράφου του εξωφύλλου, Melodie McDaniel, ισχυρίζεται ότι είναι αρκετά σίγουρος πως η φωτογραφία τραβήχτηκε ειδικά για το άλμπουμ. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε η Fiorentino το 1993 ήταν 14 ετών, δηλαδή αρκετά μεγάλη για να είναι ένα από τα δύο μικρά κοριτσάκια...

Η ίδια η Fiorentino απλώς ανέβασε το σχετικό άρθρο του Rolling Stone στο λογαριασμό της στο Twitter, χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω.
  • SHARE
  • TWEET