Βαπτίστηκε το project των Max Cavalera, Troy Sanders, Greg Puciato και Dave Eilich

Τι δηλώνουν Cavalera, Sanders και Puciato για τη μουσική κατεύθυνση του group

29/10/2013 @ 11:06
Killer Be Killed θα ονομάζεται τελικά το supergroup που αποτελείται από τους Max Cavalera, Troy Sanders (Mastodon), Greg Puciato (Dillinger Escape Plan) και  Dave Eilich (πρώην Mars Volta).

Όσον αφορά στη μουσική κατεύθυνση των Killer Be Killed, ο frontman των Dillinger Escape Plan, Greg Puciato, δηλώνει ότι είναι λίγο Sabbath, λίγο thrash και λίγο hardcore / punk, με τον Cavalera να συμπληρώνει ότι ο δίσκος θα είναι μια μίξη από βαριά, γρήγορα και μελωδικά τραγούδια.

Ο Max αναφέρει επίσης ότι λατρεύει την ιδέα να τραγουδά μαζί με τον Greg (Puciato) και τον Troy (Sanders) σε συνδυασμό με το απίστευτο παίξιμο στα τύμπανα από τον Dave Eilich. Ο μπασίστας και τραγουδιστής των Mastodon, Troy Sanders, περιγράφει τους Killer Be Killed ως την τέλεια μίξη ενός θρύλου, ενός φρικιού, ενός τέρατος και ενός wookie (Chewbacca).

Οι ηχογραφήσεις του ντεμπούτου των Killer Be Killed ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα με παραγωγό τον Josh Wilbur (Lamb Of God, Gojira) και η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2014 από την Nuclear Blast Entertainment.
  • SHARE
  • TWEET