Οι Killer Be Killed επιστρέφουν με νέο δίσκο έπειτα από έξι χρόνια

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας των Cavalera, Puciato, Sanders

04/09/2020 @ 10:48

Οι Killer Be Killed, το supergroup που αποτελείται από τους Max Cavalera (Soulfy, πρώην Sepultura), Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Troy Sanders (Mastodon) και Ben Koller (Converge, All Pigs Must Die, Mutoid Man) ανακοίνωσε την δισκογραφική του επιστροφή, έξι χρόνια μετά το εξαιρετικό ομώνυμο ντεμπούτο του.

Το "Reluctant Hero" όπως θα ονομάζεται ο δεύτερος δίσκος της μπάντας, θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου από την Nuclear Blast.

Οι Killer Be Killed, συνδύασαν την ανακοίνωση της επιστροφής τους με τη δημοσιοποίηση του πρώτου single, για το κομμάτι "Deconstructing Self-Destruction".

Η επαναδραστηριοποίηση της μπάντας, βρίσκει τον σπουδαίο Ben Koller στα τύμπανα, αντικαθιστώντας τον Dave Elitch (The Mars Volta) που λόγω προγράμματος και υποχρεώσεων δεν μπορούσε να επανέλθει στην θέση του ντράμερ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Reluctant Hero", ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Max Cavalera στον Χρήστο Καραδημήτρη, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους.

01. Deconstructing Self-Destruction
02. Dream Gone Bad
03. Left Of Center
04. Inner Calm From Outer Storms
05. Filthy Vagabond
06. From A Crowded Wound
07. The Great Purge
08. Comfort From Nothing
09. Animus
10. Dead Limbs
11. Reluctant Hero

  • SHARE
  • TWEET