Backstage πλάκα που περιλαμβάνει τον Chad Kroeger (Nickelback) και τα ...γεννητικά όργανα ενός από τους τεχνικούς της μπάντας

05/11/2012 @ 10:22
Μιλώντας στο περιοδικό "Men's Health", o Chad Kroeger των Nickelback αποκάλυψε ότι στο παρελθόν πλήρωσε έναν από τους τεχνικούς των Nickelback για να βάλει το πέος του σε έναν ανεμιστήρα(!).

Ο Kroeger δήλωσε: «Πάντα ήμασταν πολύ κοντά με το crew μας. Διασκεδάζαμε μαζί και τους βάζαμε να κάνουν χαζά πράγματα, τα οποία ενδεχομένως να ήταν επικίνδυνα για αυτούς.»

«Να μία από τις αγαπημένες μου ιστορίες: ήμασταν στη Γερμανία και βαριόμασταν. Υπήρχε ταυτόχρονα και ένα κύμα καύσωνα που έπληττε τη χώρα, ενώ στα παρασκήνια της συναυλίας μας υπήρχε κάπου ένας παλιός μεταλλικός ανεμιστήρας. Οπότε πληρώσαμε τον τεχνικό των drums 600 μάρκα (περίπου 250 ευρώ) για να βάλει τα ...απόκρυφά του μέσα! Πήρε τα λεφτά και το έκανε. Ακόμα θυμάμαι τον θόρυβο που έκανε ο ανεμιστήρας όπως σταματούσε, καθώς επίσης και την κραυγή του, η οποία σου έκοβε το αίμα. Ήταν φανταστικό! Κάπου υπάρχει ακόμα το βίντεο. Νομίζω ότι πρέπει να το ξεθάψουμε και να του το δείξουμε στα επόμενα γενέθλιά του.»
  • SHARE
  • TWEET